Βγήκε στη Μαύρη Θάλασσα για στρατιωτικές ασκήσεις ο ρωσικός στόλος

Η κίνηση αυτή αποτελεί μια πρώτη αντίδραση και επίδειξη ισχύος της Μόσχας προς την Δύση για την υπόθεση της Ουκρανίας

Must Read

Πάνω από 30 είναι τα πολεμικά πλοία της Ρωσίας που βγήκαν στη Μαύρη Θάλασσα για να πραγματοποιήσουν στρατιωτικές ασκήσεις. Τα πλοία του ρωσικού στόλου απέπλευσαν από τα λιμάνια της Σεβαστούπολης και του Νοβοροσίσκ και η κίνηση αυτή αποτελεί μια πρώτη αντίδραση και επίδειξη ισχύος της Μόσχας προς την Δύση για την υπόθεση της Ουκρανίας.

Να σημειωθεί ότι την Πέμπτη ακόμη έξι ρωσικά πολεμικά πλοία προερχόμενα από τη Μεσόγειο, έφθασαν για ασκήσεις στη Μαύρη Θάλασσα, κοντά στη χερσόνησο της Κριμαίας.

Η Μόσχα είχε ανακοινώσει από τον περασμένο μήνα ότι το Πολεμικό Ναυτικό της θα πραγματοποιήσει γυμνάσια, με τη συμμετοχή όλων των στόλων της από τον Ειρηνικό μέχρι τον Ατλαντικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This