Ουκρανία: Συναγερμός – Νέοι βομβαρδισμοί σε εξέλιξη στο ανατολικό μέτωπο

Εύθραυστη η ισορροπία

Must Read

Όξυνση έχουμε ξανά στο μέτωπο ΟυκρανίαςΡωσίας, καθώς σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο (AFP), βομβαρδισμός βρίσκεται σε εξέλιξη κοντά στην Στανίτσια Λουχάνσκα, πόλη της ανατολικής Ουκρανίας που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο Γαλλικό Πρακτορείο,  ο ήχος των βομβαρδισμών ακούγεται στην πόλη αυτή, η οποία επλήγη και χθες από βομβαρδισμό που προκάλεσε ζημιές σε νηπιαγωγείο.

Διαβάστε ακόμη: Ουκρανία: Τηλεφωνική επικοινωνία των υπουργών Άμυνας Ρωσίας – ΗΠΑ

Οι 149.000 Ρώσοι στρατιώτες και οι πύραυλοι

Την ίδια ώρα, ο ουκρανός υπουργός Άμυνας Ολέξι Ρέζνικοφ δήλωσε σήμερα στο κοινοβούλιο πως οι αρχές της χώρας εκτιμούν ότι η πιθανότητα μιας μείζονος κλιμάκωσης της σύγκρουσης με τη Ρωσία είναι χαμηλή.

Οι ουκρανικές αρχές έκαναν λόγο για 20 παραβιάσεις της κατάπαυσης του πυρός από τους αυτονομιστές στη διάρκεια της νύχτας, ενώ οι φιλορώσοι αντάρτες ανέφεραν 27 βολές από τον ουκρανικό στρατό.

Ο ουκρανός υπουργός Άμυνας πρόσθεσε πως η Ρωσία έχει συγκεντρώσει περίπου 149.000 στρατιώτες γύρω από την Ουκρανία. Αύριο αναμένονται ασκήσεις με πυραύλους υπό την επίβλεψη Πούτιν.

Διαβάστε ακόμη: Η Ρωσία ανακοίνωσε άσκηση με πυραύλους αύριο υπό την επίβλεψη του Πούτιν

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This