Αστέρες του Χόλιγουντ κατά της ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία

Must Read

Οι αστέρες του Χόλιγουντ λένε «όχι» στον πόλεμο και τάσσονται κατά της ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία. Μαντόνα, Χαβιέ Μπαρδέμ, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και Σον Πεν ζητούν να δοθεί ένα τέλος στον εφιάλτη και εκφράζουν την αλληλεγγύη τους προς τον ουκρανικό λαό.

Η βασίλισσα της pop, Μαντόνα ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο στο οποίο επιτίθεται στον Βλαντιμίρ Πούτιν. «Άκουσα τα ψέματά σου και δεν τα ανέχομαι πια», τραγουδά, ενώ παρομοιάζει τον Ρώσο πρόεδρο με τον Χίτλερ.

 

Στην Ισπανία και συγκεκριμένα έξω από τη ρωσική πρεσβεία στη Μαδρίτη βρέθηκε ο Χαβιέρ Μπαρδέμ προκειμένου να συμμετάσχει σε διαμαρτυρία κατά του πολέμου. «Είμαι εδώ για να διαδηλώσω και να καταδικάσω τις πολεμικές πράξεις της Ρωσίας και την εισβολή στην Ουκρανία», δήλωσε ο Ισπανός ηθοποιός.

Φορώντας μια μαύρη μάσκα συνομίλησε με άλλους διαδηλωτές και εξέφρασε φόβους ότι η εισβολή θα πυροδοτήσει μια τεράστια προσφυγική κρίση.

Αρκετά είναι και τα μηνύματα στήριξης διασήμων στην Ουκρανία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μεταξύ αυτών τα γνωστά μοντέλα Μιράντα Κερ και Κένταλ Τζένερ, όπως επίσης και ο Άστον Κόυτσερ του οποίου η σύζυγος, Μίλα Κούνις είναι ουκρανικής καταγωγής.

«Τα παιδιά της Ουκρανίας χρειάζονται ειρήνη τώρα», έγραψε η Ρίτα Όρα.

https://www.instagram.com/p/CaXslgVF51n/

Την θερμή υποδοχή που είχε όταν επισκέφθηκε την Ουκρανία για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της για το τραγούδι «Nothing breaks like a heart», αναπόλησε η Μάιλι Σάιρους.

«Στέκομαι αλληλέγγυα με όλους τους Ουκρανούς που πλήττονται από αυτή την επίθεση και με την παγκόσμια κοινότητα που τερματίσει άμεσα αυτή τη βία», σημείωσε η τραγουδίστρια.

Μήνυμα συμπαράστασης στον δήμαρχο του Κιέβου και πρώην πυγμάχο, Βιτάλι Κλιτσκό, και τον αδερφό του έστειλε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: «Βιτάλι και Βλαδιμίρ Κλίτσκο, σας σκέφτομαι, φίλοι μου. Ήσασταν οι ήρωές μου στο ρίγνκ και είστε οι ήρωές μου τώρα».

Τον οικονομικό αποκλεισμό της Ρωσίας ζητά ο Γκάρι Γκασπάροφ, Ρώσος πρωταθλητής στο σκάκι. «Αποκλείστε την Ρωσία από τις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές. Βεβαιωθείτε ότι το ρωσικό χρηματοπιστωτικό σύστημα δεν μπορεί πλέον να λειτουργήσει και δεν μπορεί πλέον να παράγει πόρους για την πολεμική μηχανή του Πούτιν», δήλωσε.

Μέχρι προχθές στο Κίεβο βρισκόταν ο Σον Πεν που εμφανίστηκε μαζί με τον πρόεδρο Ζελένσκι.

«Ο σκηνοθέτης ήρθε στο Κίεβο για να καταγράψει όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία και να πει στον κόσμο την αλήθεια για την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα μας. Ο Σον Πεν είναι μεταξύ εκείνων που υποστηρίζουν την Ουκρανία. Η χώρα μας του είναι ευγνώμων για την επίδειξη θάρρους και ειλικρίνειας», ανακοίνωσε η Ουκρανία.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός είχε επισκεφθεί και παλαιότερα την Ουκρανία, καθώς συλλέγει υλικό για ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο θα συμπεριλάβει και τις επιθέσεις των Ρώσων στη χώρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This