Εμβρόντητος ο Μπόρις Τζόνσον μπροστά στις δραματικές εκκλήσεις Ουκρανής δημοσιογράφου!

«Το ΝΑΤΟ φοβάται τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά αυτός έχει ήδη ξεκινήσει...»

Must Read

Αμίλητος έστεκε ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον μπροστά σε μια Ουκρανή δημοσιογράφο, όση ώρα με «σπασμένη» φωνή και δάκρυα στα μάτια εκείνη τού απηύθυνε δραματική έκκληση για τα γυναικόπαιδα που δέχονται πυρά στην πατρίδα της.

Η Ντάρια Καλενιούκ, εκτελεστική διευθύντρια της οργάνωσης της κοινωνίας των πολιτών του Κέντρου Δράσης κατά της Διαφθοράς, βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στον πρωθυπουργό της Βρετανίας, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στην Πολωνία, επικρίνοντάς τον δριμύτατα για την «αποτυχία της Δύσης», όπως είπε, να προστατεύσει τον λαό της Ουκρανίας από τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Η Ουκρανή δημοσιογράφος κατηγόρησε τον Ρώσο πρόεδρο ότι χρησιμοποιεί «βάρβαρες» τακτικές εναντίον Ουκρανών αμάχων και ζήτησε ακόμα σκληρότερες κυρώσεις σε βάρος της Μόσχας.

Η ίδια όπως είπε, εγκατέλειψε πρόσφατα τα ουκρανικά σύνορα, επισημαίνοντας ότι η οικογένειά και οι φίλοι της βρίσκονται ακόμα εκεί. «Ο λαός της Ουκρανίας ζητά απεγνωσμένα το δικαίωμα της προστασίας του ουρανού του, ζητάμε μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων. Ποια είναι η εναλλακτική λύση για τη ζώνη απαγόρευσης πτήσεων; Το ΝΑΤΟ δεν είναι διατεθειμένο να αμυνθεί, γιατί το ΝΑΤΟ φοβάται τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά αυτός έχει ήδη ξεκινήσει και τα παιδιά της Ουκρανίας είναι αυτά που δέχονται ρωσικά πυρά. Μιλάτε για περισσότερες κυρώσεις, Πρωθυπουργέ, αλλά ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς δεν έχει τιμωρηθεί, είναι στο Λονδίνο, τα παιδιά του δεν είναι στους βομβαρδισμούς, τα παιδιά του βρίσκονται στο Λονδίνο. Τα παιδιά του Πούτιν βρίσκονται στην Ολλανδία, στη Γερμανία, σε επαύλεις», πρόσθεσε η Ντάρια, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η Ντάρια Καλενιούκ μπροστά στον… άλαλο Μπόρις

Για δευτερόλεπτα επικράτησε… άκρα του τάφου σιωπή, με τον Τζόνσον να την κοιτά στα μάτια. Και όταν, τελικά, βρήκε το κουράγιο να της απαντήσει, τής είπε ότι έκανε ότι είναι εφικτό και ότι «δεν μπορεί να προσποιηθεί» ότι η Δύση θα παρέμβει στρατιωτικά.

  • Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This