Τατάρ: Νέα κίνηση για «ενσωμάτωση» της μισής Κύπρου στην Τουρκία

Ελπίζουν να φέρουν στο παράνομο αεροδρόμιο τόσο Ρώσους όσο και Αζέρους τουρίστες, ενισχύοντας οικονομικά το ψευδοκράτος

Must Read

Συνεχίζονται τα βήματα «ενσωμάτωσης» των Κατεχομένων στην Τουρκία, με μελετημένες κινήσεις από πλευράς του καθεστώτος Τατάρ. Αυτή τη φορά ανακοινώθηκε ότι αρχίζουν επαφές για την ένταξη του παρανόμου αεροδρομίου της Τύμπου στις εσωτερικές πτήσεις της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο λεγόμενος αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Τουρισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας και Περιβάλλοντος του ψευδοκράτους Φικρί Ατάογλου, θα προβεί σε «επίσημες επαφές και πρωτοβουλίες για το θέμα αυτό την επικείμενη περίοδο». Οπως μετέδωσαν τουρκοκυπριακά μέσα, σε συνέντευξή του στο Τουρκοκυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΤΑΚ) ο Ατάογλου είπε ότι στις 11 Μαρτίου θα συναντηθεί στην Αττάλεια της Τουρκίας με την εταιρία που ενδιαφέρεται να ιδρύσει νέα αεροπορική εταιρία στα Κατεχόμενα, προσθέτοντας ότι έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες εργασίες για συνεργασία ιδιωτικού και «κρατικού» τομέα.

Αν σε αυτό προσθέσει κανείς και τα βήματα που έχουν γίνει στο παρελθόν για κοινή εκπροσώπηση Τουρκίας και ψευδοκράτους από κοινές πρεσβείες και μια σειρά άλλων θεμάτων, βλέπει ξεκάθαρα ότι υπάρχει ένας «οδικός χάρτης» που ως τελική κατάληξη θα έχει την ενσωμάτωση του ψευδοκράτους στην Τουρκία. Κατά τα άλλα, με αυτή την κίνηση οι Τουρκοκύπριοι ελπίζουν να φέρουν ακόμη πιο εύκολα στο παράνομο αεροδρόμιο τόσο Ρώσους όσο και Αζέρους τουρίστες, ενισχύοντας έτσι οικονομικά το ψευδοκράτος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This