Νέα τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν – Μπένετ, με πρωτοβουλία του ισραηλινού πρωθυπουργού

Πρόκειται για την 5η συνομιλία ανάμεσά τους, από τότε που ξεκίνησε η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Must Read

Για μια ακόμη φορά μίλησαν στο τηλέφωνο ο Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Ναφτάλι Μπένετ, κατόπιν πρωτοβουλίας της ισραηλινής πλευράς, με αφορμή, φυσικά, το φλέγον ρωσο-ουκρανικό ζήτημα.

Οι δυο ηγέτες συζήτησαν το απόγευμα διάφορες πτυχές της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, με τον Ρώσο πρόεδρο να ενημερώνει τον Ισραηλινό πρωθυπουργό για τα όσα συζητήθηκαν στη διάρκεια του τρίτου γύρου διαπραγματεύσεων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα στη Λευκορωσία.

Παράλληλα, ο Πούτιν παρουσίασε στον Μπένετ τις σκέψεις του για τα συμπεράσματα από τη συνάντηση της ρωσικής με την ουκρανική αντιπροσωπεία, με τους δύο ηγέτες να συμφωνούν στη συνέχιση του διαλόγου ανάμεσά τους. Σημειώνεται πως από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, ο Πούτιν και ο Μπένετ έχουν ήδη πραγματοποιήσει τέσσερις τηλεφωνικές συνομιλίες, ενώ στις 5 Μαρτίου ο Ισραηλινός πρωθυπουργός μετέβη στο Κρεμλίνο για δια ζώσης συνομιλίες με τον Ρώσο πρόεδρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This