Ουκρανία: Νεκρός από σφαίρα στο κεφάλι εικονολήπτης του Fox News

Must Read

Νεκρός από πυρά έπεσε λίγο έξω από το Κίεβο εικονολήπτης του αμερικανικού ειδησεογραφικού τηλεοπτικού δικτύου Fox News.

Πρόκειται για τον Πιερ Ζακρζέφσκι ο οποίος βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο μαζί με τον Βρετανό δημοσιογράφο Μπέντζαμιν Χολ, λίγο έξω από την ουκρανική πρωτεύουσα, όταν ξαφνικά το όχημά τους δέχτηκε πυρά. Ο εικονολήπτης έπεσε νεκρός όταν δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι, ενώ ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο Πιερ Ζακρζέφσκι ήταν βετεράνος εικονολήπτης και είχε βρεθεί στην πρώτη γραμμή των μαχών σε Ιράκ, Αφγανιστάν και Συρία.

Την είδηση έκανε γνωστή με ανακοίνωση η διευθύνουσα σύμβουλος του Fox News Media, Σούζαν Σκοτ η οποία τον αποχαιρέτησε στη συνέχεια αναφέροντας: «Είχε πολλά ταλέντα, δεν υπήρχε ρόλος που να μην μπορούσε να επιτελέσει για να βοηθήσει: από φωτογράφος μέχρι μηχανικός και παραγωγός. Τα έκανε όλα και υπό μεγάλη πίεση με εντυπωσιακή επιδεξιότητα. Ήταν πάντα έτοιμος να πει την ιστορία. Η γενναιότητά του, ο επαγγελματισμός, η αφοσίωσή του στη δουλειά, όλα ξεχώριζαν ανάμεσα στους δημοσιογράφους. Ήταν ένας γνωστός εικονολήπτης, όλοι όσοι εργάζονταν στον χώρο των ΜΜΕ εκτιμούσαν τη δουλειά του Πιερ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This