Δύσκολες ώρες για την μεγάλη κόρη του Πούτιν και την γυμνάστρια ερωμένη του

Must Read

Δύσκολοι καιροί για τις γυναίκες του στενού περιβάλλοντος του Βλαντιμίρ Πούτιν, οι οποίες αναγκάζονται να εγκαταλείψουν από τα όνειρά τους μέχρι και τον τόπο κατοικίας τους.

Η μεγαλύτερη κόρη του Ρώσου προέδρου, η 36χρονη Μαρία Βοροντσόβα, η οποία γεννήθηκε όταν εκείνος ήταν ακόμα πράκτορας της KGB, φέρεται ότι έπεσε θύμα των δυτικών κυρώσεων, καθώς, σύμφωνα με τον εξόριστο Ρώσο δημοσιογράφο Σεργκέι Κάνεβ, μετά τα νέα γεγονότα δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει το όνειρό της για τη δημιουργία ελίτ ιατρικού κέντρου στη Ρωσία που να απευθύνεται σε ξένους.

Η Βοροντσόβα, γιατρός με ειδίκευση στις σπάνιες παιδικές γενετικές νόσους, ήθελε να ανοίξει εξειδικευμένο κέντρο στην Αγία Πετρούπολη. Ο Πούτιν δεν έχει αποκαλύψει ποτέ τις ταυτότητες των ενήλικων παιδιών του ή τα επαγγέλματα που ακολουθούν, πόσο μάλλον λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής.

Αντίστοιχα, ουδέποτε παραδέχτηκε την ερωτική του σχέση με τη Ρωσίδα γυμνάστρια Αλίνα Καμπάεβα, η οποία αντιμετωπίζει, επίσης, προβλήματα αυτό το διάστημα εξαιτίας του. Η 38χρονη ολυμπιονίκης αθλήτρια πιστεύεται ότι «φυγαδεύτηκε» από τον Πούτιν μαζί με τα τέσσερα παιδιά που φέρεται ότι έχουν αποκτήσει μαζί σε πολυτελές σαλέ της Ελβετίας, στις αρχές του μήνα.

Η Ελβετία, ωστόσο, δέχεται έντονες πιέσεις για την απέλαση της Καμπάεβα ύστερα από καμπάνια που ξεκίνησαν προ δύο εβδομάδων πολίτες της Ρωσίας, της Ουκρανίας και της Λευκορωσίας, η οποία μετράει ήδη 63.000 υπογραφές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This