Η συγγραφέας του Χάρι Πότερ επιτέθηκε στον Πούτιν

Με αφορμή ένα σχόλιο του Ρώσου Προέδρου

Must Read

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν κατηγόρησε τη Δύση ότι σχεδιάζει να ακυρώσει τον ρωσικό πολιτισμό, αναφερόμενος στην ακύρωση εκδηλώσεων που αφορούν σε Ρώσους δημιουργούς ή συμμετέχουν Ρώσοι καλλιτέχνες.

«Σήμερα προσπαθούν να ακυρώσουν έναν ολόκληρο πολιτισμό χιλίων ετών, τον λαό μας», δήλωσε ο Πούτιν σε συνάντηση με προσωπικότητες του πολιτισμού η οποία μεταδόθηκε από τη ρωσική τηλεόραση.

Σε αυτή τη συνάντηση ο Ρώσος Πρόεδρος αναφέρθηκε στη Βρετανίδα συγγραφέα των βιβλίων του Χάρι Πότερ, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, λέγοντας ότι επιχειρήθηκε να την «ακυρώσουν», γιατί «δεν ικανοποίησε τις απαιτήσεις των δικαιωμάτων των φύλων». Αναφερόμενος στην έντονη κριτική που δέχτηκε πρόσφατα η συγγραφέας για απόψεις της σχετικά με την τρανς κοινότητα.

Λίγη ώρα αργότερα η συγγραφέας απάντησε στο σχόλιο του Πούτιν επιθετικά, αναφέροντας: «H κριτική της δυτικής κουλτούρας καλό είναι να μην γίνεται από αυτούς που επί του παρόντος σφάζουν πολίτες για το έγκλημα της αντίστασης, ή που φυλακίζουν και δηλητηριάζουν τους επικριτές τους».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This