Δεύτερο χτύπημα στη Λβιβ μέσα σε λίγες ώρες

Must Read

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον πόλεμο ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία καθώς σήμερα η πόλη της Λβιβ, η οποία βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Πολωνία, δέχεται πυραυλικές επιθέσεις.

Το πρώτο χτύπημα των Ρώσων έπληξε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις που βρίσκονται λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον πέντε άνθρωποι.

Οι ρωσικές δυνάμεις ωστόσο συνεχίζουν να χτυπούν καθώς πριν από λίγο σημειώθηκε μία ακόμη επιδρομή, όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος της Λβιβ Αντρίγι Σαντόβιγι. «Ένας ακόμη πύραυλος έπληξε το Λβιβ», έγραψε σε μια διαδικτυακή ανάρτηση.

Ο δήμαρχος της πόλης δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες σχετικά με το ακριβές σημείο της επίθεσης, ωστόσο είπε πως ο βομβαρδισμός κατέστρεψε υποδομές, όχι όμως πολυκατοικίες.

Διαβάστε ακόμα: Τουλάχιστον πέντε τραυματίες από τις ισχυρές εκρήξεις στη Λβιβ – Ανελέητο σφυροκόπημα στα περίχωρα του Κιέβου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This