Στις 7 Απριλίου θα μιλήσει ο Ζελένσκι στην ελληνική Βουλή

Η διάρκεια της ομιλίας θα είναι 10-15 λεπτά

Must Read

Για λίγα λεπτά θα εμφανιστεί ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι στη Βουλή. Παράλληλα η εμφάνιση Ζελένσκι θα καθυστερήσει για λίγες ημέρες και δεν θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα όπως είχε διαρρεύσει.

Ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας συναντήθηκε στη Βουλή με τον πρέσβη της Ουκρανίας στην Αθήνα Σεργκίι Σουτένκο και κανόνισαν τις λεπτομέρειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ζελένσκι θα μιλήσει στην Ολομέλεια της Βουλής την άλλη Πέμπτη, 7 Απριλίου, γύρω στις 12 το μεσημέρι.

Η διάρκεια της ομιλίας θα είναι 10 – 15 λεπτά, όπως συνηθίζει. Παρόντες θα είναι οι πολιτικοί αρχηγοί οι οποίοι δεν θα έχουν δικαίωμα λόγου – θα μιλήσει μόνο ο Κ. Τασούλας εισαγωγικά για να καλωσορίσει τον Ουκρανό πρόεδρο. Σημειώνεται ότι θα υπάρχει διπλή μετάφραση τόσο στα ελληνικά, όσο και στα αγγλικά, η οποία θα ακούγεται στην τηλεόραση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This