Ο Ρώσος στρατηγός… αναστήθηκε!

Βίντεο με τον Ρώσο στρατηγό αγκαλιά με τον Καντίροφ δόθηκε στη δημοσιότητα

Must Read

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τα οποία Άννα παρήχθησαν και σε δυτικά ΜΜΕ, Ουκρανοί στρατιώτες σκότωσαν τον Ρώσο στρατηγό Andrey Mordvichev. Η πληροφορία αυτή διαδόθηκε αρχικά από το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Αναπαράχθηκε ευρέως, μαζί με άλλες αντίστοιχες ειδήσεις.

Δημοσιεύματα ήθελαν τον Ρώσο στρατηγό να έχει χάσει τη ζωή του

Σύμφωνα με τους Ρώσους, ο Αντιστράτηγος Andrey Mordvichev, Διοικητής της 8ης Στρατιάς, είναι ζωντανός και συνεχίζει να εκτελεί τα επίσημα καθήκοντά του. Πρόσφατα μάλιστα συναντήθηκε με τον αρχηγό της Δημοκρατίας της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, ο οποίος, έφτασε στη Μαριούπολη.

Ρωσικές πηγές μάλιστα διέρρευσαν και σχετικό βίντεο όπου ο αντιστράτηγος συναντάται με τον Καντίροφ:

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ουκρανική προπαγάνδα δημοσιεύει τέτοια γέμιση. Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας σκότωσαν έναν στενό σύμμαχο του Καντίροφ, τον Μάγκομεντ Τουσάεφ, διοικητή του 141ου μηχανοκίνητου συντάγματος. Στη συνέχεια, ο Tushaev ηχογράφησε ένα ηχητικό μήνυμα στο οποίο αρνήθηκε τον θάνατό του.

 

Οι ειδικές υπηρεσίες της Ουκρανίας στέλνουν τακτικά πληροφορίες για το θάνατο αξιωματικών και ανώτερης στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αλλά δεν επιβεβαιώνονται. Ένα ζωντανό παράδειγμα είναι οι πρόσφατες δημοσιεύσεις για την ασθένεια του Σεργκέι Σόιγκου. Έχουμε ήδη αναλύσει αυτά τα ψεύτικα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This