Τραγωδία στο Σακραμέντο: Τουλάχιστον 6 νεκροί και 9 τραυματίες από πυροβολισμούς

Must Read

Νύχτα τρόμου έζησαν στο Σακραμέντο, όπου τουλάχιστον 15 άνθρωποι πυροβολήθηκαν, μετά από ένα επεισόδιο, έξι εκ των οποίων θανάσιμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία το μακελειό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο του Σακραμέντο της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όταν πολλά άτομα συνεπλάκησαν – για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – και στη συνέχεια κάποιοι εξ αυτών άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως. 

Το αστυνομικό τμήμα της πόλης ανέφερε ότι αρκετοί δρόμοι στο κέντρο του Σακραμέντο, λίγα τετράγωνα από το κτίριο του Καπιτωλίου, έκλεισαν καθώς οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όπου έγινε το θανατηφόρο επεισόδιο και διεξάγουν έρευνες.

Η κατάσταση των τραυματιών δεν έγινε αμέσως γνωστή, ανέφερε η αστυνομία, ενώ αξιωματούχοι σε ανακοίνωση τους καλούν τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή.

«Παρακαλούμε αποφύγετε την περιοχή καθώς θα παραμείνει μεγάλη αστυνομική παρουσία και η σκηνή παραμένει ενεργή», ανέφεραν σχετικά.

https://twitter.com/bradjc1002/status/1510595642019749894?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1510595642019749894%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsit.gr%2Fkosmos%2Fmakeleio-sto-sakramento-6-nekroi-kai-toulaxiston-9-traymaties-apo-pyrovolismous%2F3499644%2F

Σε βίντεο του διαδικτύου φαίνονται άνθρωποι να πυροβολούν και να τρέχουν στο δρόμο, ωστόσο το Reuters δεν στάθηκε δυνατό να επιβεβαιώσει ανεξάρτητα τα σχετικά βίντεο.

Το περιστατικό αυτό, καταγράφεται σε χρονικό διάστημα λίγο μεγαλύτερο του μηνός, από τότε, που ένας άντρας πυροβόλησε και σκότωσε τα τρία παιδιά του, αλλά και ένα τέταρτο άτομο, πριν αυτοκτονήσει στην ίδια πόλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This