Τουρκικό πλοίο διέσωσε 54 Ρώσους ναύτες από το καταδρομικό Moskva!

Η Τουρκία ήταν και εκεί...

Must Read

Ένα τουρκικό πλοίο διέσωσε 54 άτομα από το καταδρομικό Moskva, τη ναυαρχίδα του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας, το οποίο φέρεται να χτυπήθηκε από ουκρανικούς πυραύλους, δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας της Λιθουανίας.

Το ρωσικό πλοίο έστειλε σήμα κινδύνου τη νύχτα, έγραψε ο Άρβιντας Ανουσάουσκας στο Facebook και πρόσθεσε πως είναι ακόμα άγνωστες οι απώλειες των Ρώσων.

«Στη 1.14 π.μ., το καταδρομικό πήρε κλίση και μετά από μισή ώρα, το ηλεκτρικό ρεύμα κόπηκε παντού. Από τις 2 το πρωί, τουρκικό πλοίο εκκένωσε 54 ναύτες από το καταδρομικό και περίπου στις 3 τα ξημερώματα, η Τουρκία και η Ρουμανία ανέφεραν ότι η το πλοίο είχε βυθιστεί τελείως. Οι σχετικές απώλειες ρωσικού προσωπικού είναι ακόμα άγνωστες, αν και στο πλοίο επέβαιναν 485 άτομα πλήρωμα (66 από τους οποίους ήταν αξιωματικοί)», έγραψε ο Ανουσάουσκας.

Διαβάστε ακόμα:

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This