Ρωσικό βίντεο με επιζώντες του Moskva αμφισβητείται από τους Ουκρανούς

Μυστήριο

Must Read

Το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS μετέδωσε ότι ο αρχηγός του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού συναντήθηκε με μέλη του πληρώματος του βυθισμένου καταδρομικού Moskva και είπε θα συνεχίσουν την υπηρεσία τους στο ναυτικό.

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο που δείχνει τον ναύαρχο Νικολάι Γεβμένοφ και δύο άλλους αξιωματικούς, μπροστά σε περίπου 100 ναύτες.

https://youtu.be/dre9EYdUSqM

Ωστόσο, το ρωσικό υπουργείο δεν ανέφερε την ημερομηνία της συνάντησης αυτής, κάνοντας πολλούς να αμφισβητήσουν ότι πρόκειται για «φρέσκο» βίντεο,  υποστηρίζοντας ότι πέραν των λίγων Ρώσων ναυτών που διέσωσαν οι Τούρκοι, ουδείς άλλος επιβίωσε.

Η Μόσχα λέει ότι και τα 500 μέλη του πληρώματος του Moskva διασώθηκαν μετά την έκρηξη της 13ης Απριλίου, ενώ Ουκρανοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι οι περισσότεροι από τους επιβαίνοντες στο πλοίο πέθαναν μετά την επίθεση με πυραύλους Neptune κατά της νααυρχίδας του στόλου της Μαύρης Θάλασσας.

Διαβάστε ακόμα: Φόβοι για πυρηνικό ατύχημα μετά τη βύθιση του «Moskva»

Σύμφωνα με τον Αντόν Γκερασένκο, σύμβουλο του ΥΠΕΣ της Ουκρανίας, δεν επέζησαν πάνω από 50 Ρώσοι ναύτες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This