Εκτός τόπου και χρόνου πάλι ο Μπάιντεν: Τον ρωτούσαν για τους μετανάστες και απαντούσε για τις μάσκες!

Δεν μπορούν πλέον να τον καλύψουν ούτε οι πολυεθνικές των social media!

Must Read

Είναι σαφές ότι όσοι ανησυχούν για την πνευματική διαύγεια του Τζο Μπάιντεν, έχουν απόλυτο δίκιο. Ο άνθρωπος είναι σίγουρα εκτός τόπου και χρόνου, δεν έχει αντίληψη της πραγματικότητας και η παραμονή του στην εξουσία προβληματίζει πλέον ακόμα και τους πιο θερμούς υποστηρικτές του.

Ενδεικτικό αυτό που συνέβη πριν από λίγο στην ενημέρωση που έκανε στους δημοσιογράφους. Όπου και ρωτήθηκε για την «τροπολογία 42», που αναφέρεται στην παράνομη μετανάστευση στα νότια σύνορα των ΗΠΑ, από το Μεξικό.

Για περισσότερο από ένα χρόνο, η κυβέρνηση Μπάιντεν διατήρησε στα νότια σύνορα των ΗΠΑ μια πολιτική επιλογή της κυβέρνησης Τραμπ, γνωστή ως «Τίτλος 42», η οποία επέτρεπε στις Ηνωμένες Πολιτείες να απελάσουν με συνοπτικές διαδικασίες τους παράνομους μετανάστες στη χώρα καταγωγής τους ή στις συνοριακές πόλεις του Μεξικού.

Την 1η Απριλίου, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι η συγκεκριμένη τροπολογία θα λήξει στις 23 Μαΐου, δίνοντας στους αξιωματούχους των ΗΠΑ χρόνο να προετοιμαστούν για την αύξηση των αφίξεων μεταναστών στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.

Στην ερώτηση λοιπόν του δημοσιογράφου εάν υπάρχει περίπτωση να παραταθεί η ισχύς του τίτλου 42, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών άρχισε να απαντά για την άρση απαγόρευσης της μάσκας στις πτήσεις εσωτερικού, λέγοντας ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης θα ασκήσει έφεση στην συγκεκριμένη απόφαση!

«Εγώ ακούω τους επιστήμονες» Είπε χαρακτηριστικά, παγώνοντας κυριολεκτικά τους παρευρισκόμενους… Ο Θεός να βάλει το χέρι του, ο άνθρωπος έχει τα πυρηνικά στην κατοχή του.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This