Τρόμος σε πτήση: Επιβάτες έλαβαν στα κινητά τους φωτογραφίες από αεροπορικές τραγωδίες!

Οι... φαρσέρ ενδέχεται να χρησιμοποίησαν δημοφιλή εφαρμογή για smartphones

Must Read

Σε ταινία από το franchise «Βλέπω το Θάνατό σου» ένιωσαν ότι έπαιζαν οι επιβάτες πτήσης με προορισμό την Κωνσταντινούπολη στο αεροδρόμιο του Ισραήλ, καθώς έλαβαν στα κινητά τους ανατριχιαστικές φωτογραφίες από διάφορες… αεροπορικές τραγωδίες!

Ειδικότερα, αεροσκάφος της AndoluJet που τροχοδρομούσε στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ αναγκάστηκε να επιστρέψει στην πύλη, όταν οι επιβάτες ξέσπασαν σε επιφωνήματα πανικού, εξαιτίας φωτογραφιών από αεροπορικά δυστυχήματα που εμφανίστηκαν ξαφνικά στα κινητά τηλέφωνά τους. Σύμφωνα με δηλώσεις των ισραηλινών αρχών, οι υποψίες τους στράφηκαν σε εννέα συγκεκριμένους επιβάτες της εν λόγω πτήσης, οι οποίοι ενδέχεται να έστειλαν τις φωτογραφίες μέσω της εφαρμογής AirDrop των iPhone τους, εν είδει φάρσας.

Σύμφωνα με τον Όφερ Λέφλερ, εκπρόσωπο της ισραηλινής Υπηρεσίας Αερολιμένων, οι εννέα ύποπτοι είναι Ισραηλινοί πολίτες, οι οποίοι και υποχρεώθηκαν να αποβιβαστούν και ενδέχεται να τους ασκηθεί δίωξη για διάδοση ψευδών πληροφοριών, η οποία στο Ισραήλ τιμωρείται με φυλάκιση τριών ετών. «Είμαι βέβαιος ότι η αστυνομία και οι υπηρεσίες ασφαλείας θα βρουν για ποιο λόγο το έκαναν», είπε ο Λέφλερ μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Channel 12 TV.

Κάποιοι από τους επιβάτες που θορυβήθηκαν από τις φωτογραφίες, ενημέρωσαν το πλήρωμα και ο κυβερνήτης πήρε τη σωστή απόφαση και επέστρεψε στην πύλη, είπε ο Λέφλερ. «Μια γυναίκα λιποθύμησε, μία άλλη έπαθε κρίση πανικού», δήλωσε χαρακτηριστικά μια επιβάτιδα. Το αεροσκάφος απογειώθηκε, τελικά, μερικές ώρες αργότερα, αφού ολοκληρώθηκε ο έλεγχος στις αποσκευές και στους επιβάτες.

Σημειώνεται ότι με την εφαρμογή AirDrop οι χρήστες των iPhones μπορούν να στέλνουν εικόνες σε άλλες συσκευές που βρίσκονται κοντά, εφόσον οι ρυθμίσεις τους το επιτρέπουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This