Ομογενής ο «σατανικός» γιος που άφησε να πνιγεί η μητέρα του!

Must Read

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις ξεπηδούν από το κατηγορητήριο του «σατανικού» γιου στις ΗΠΑ, που άφησε τη μητέρα του να πνιγεί για να τσεπώσει κληρονομιά εκατομμυρίων. Οπως προκύπτει, ο Νάθαν Κάρμαν, που είναι ελληνικής καταγωγής από την πλευρά της μαμάς του, πριν από εννέα χρόνια σκότωσε τον Ελληνα παππού του.

Την ελληνική καταγωγή του 28χρονου από το Βέρνον του Βερμόντ αποκαλύπτει η ομογενειακή εφημερίδα «Εθνικός Κήρυξ», επικαλούμενη το κατηγορητήριο για τον πνιγμό της Ελληνίδας μητέρας του Λίντα ανοιχτά του Ροντ Αϊλαντ.

Η εφημερίδα επισημαίνει στη διαδικτυακή της έκδοση πως στο κατηγορητήριο αναφέρεται ότι τον Δεκέμβριο του 2013 ο Κάρμαν πυροβόλησε και σκότωσε τον παππού του Ιωάννη Τσάκαλο. Ο 87χρονος Τσάκαλος είχε επιχείρηση ακινήτων στο Ουίνδσορ, στο Κονέκτικατ, ενώ είχε επίσης σπίτι και στο Τσέστερφιλντ του Νιου Χάμσαϊρ.

Ηταν δε ιδιαίτερα αγαπητός στο Τσέστερφιλντ, καθώς για χρόνια τα Χριστούγεννα στόλιζε το σπίτι του με 1.000.000 λαμπιόνια και έκανε σημαντικές δωρεές στους φτωχούς.
Αν και οι συγγενείς του Νάθαν Κάρμαν εδώ και χρόνια υποστήριζαν ότι αυτός σκότωσε τον παππού του, μόλις τώρα απαγγέλθηκαν κατηγορίες εις βάρος του. Εκτιμάται ότι, αν καταδικαστεί και για τους δύο φόνους, αντιμετωπίζει κάθειρξη 30 ετών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This