«Σπάει» ο πάγος; Επικοινωνία Όστιν-Σόιγκου για την Ουκρανία

Must Read

Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν είχε νωρίτερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Σοϊγκού, με τους δύο άνδρες να μιλούν για πρώτη φορά μετά τις 18 Φεβρουαρίου.

Ο αρχηγός του Πενταγώνου κάλεσε για άμεση κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία και τόνισε τη σημασία της διατήρησης των γραμμών επικοινωνίας, σύμφωνα με την αμερικανική πλευρά.

Η ανακοίνωση του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας ανέφερε τα εξής:

«Στις 13 Μαΐου με πρωτοβουλία της αμερικανικής πλευράς, ο Υπουργός Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέι Σόιγκου, είχε τηλεφωνικές συνομιλίες με τον Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν. Συζητήθηκαν επίκαιρα ζητήματα διεθνούς ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης στην Ουκρανία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This