Διαβολική σύμπτωση: Η κόρη του Πούτιν τα έχει με διάσημο Ρώσο χορευτή, που τον λένε… Ζελένσκι!

Άραγε πώς νιώθει ο Ρώσος πρόεδρος, κάθε φορά που η Τιχόνοβα αναφέρει το... μισητό επίθετο του συντρόφου της;

Must Read

Σε μια… συνταρακτική αποκάλυψη προέβη το «Der Spiegel», σύμφωνα με την οποία η  Κατερίνα Τιχόνοβα, η νεότερη, δηλαδή, από τις δύο κόρες του Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει δεσμό με διάσημο Ρώσο χορευτή, ο οποίος ονομάζεται Ιγκόρ… Ζελένσκι!

Μάλιστα, με βάση το ρεπορτάζ που δημοσίευσε το γνωστό γερμανικό περιοδικό, βασιζόμενο σε έρευνα ρωσικού ανεξάρτητου ειδησεογραφικού πρακτορείου IStories, η 35χρονη πρώην χορεύτρια Τιχόνοβα και ο 52χρονος Ζελένσκι έχουν μαζί μία κόρη δύο ετών και η σχέση τους ήταν, κατά πάσα πιθανότητα, η αιτία που εκείνη πήρε το 2017 διαζύγιο από τον  τότε σύζυγό της, τον 40χρονο Κίριλ Σαμάλοφ, νεότερο δισεκατομμυριούχο της Ρωσίας.

Όσο για τον Ιγκόρ Ζελένσκι, θεωρείται από τους κορυφαίους επαγγελματίες χορευτές μπαλέτου της Ρωσίας και μέχρι πρόσφατα ήταν επικεφαλής του κρατικού μπαλέτου της Βαυαρίας. Δυστυχώς για το ζεύγος, οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί σε βάρος εκείνης, εξαιτίας της εισβολής του πατέρα της στην Ουκρανία, εμποδίζουν, πλέον, τις τακτικές της πτήσεις από τη Μόσχα στο Μόναχο της Γερμανίας, όπου ζει ο σύντροφός της. Για του λόγου το αληθές, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, σε διάστημα δύο ετών «πέταξε στο Μόναχο, όπου εργαζόταν ο Zελένσκι, περισσότερες από 50 φορές».

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2013 είχε γραφτεί ότι ο Ιγκόρ Ζελένσκι μηνύθηκε από το Βασιλικό Μπαλέτο της Βρετανίας, αφού ο ίδιος και ο μαθητευόμενος του, Σεργκέι Πολούνιν, αποχώρησαν από μια παραγωγή. Ο -ουκρανικής καταγωγής- Πολούνιν, εν τω μεταξύ, αποτελεί έναν ζωντανό θρύλο του μπαλέτου και έχει συζητηθεί, μεταξύ άλλων, και για ένα τατουάζ που έχει στο στήθος του, το οποίο απεικονίζει τον… Πούτιν!

https://twitter.com/Ukropo4kA/status/1109772782701871104

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

https://youtu.be/LPcA6XVeJrQ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This