Ζόρια για τον Έλον Μασκ: Κατηγορείται ότι «φίμωσε» με $250.000 αεροσυνοδό που σκόπευε να τον καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση

Must Read

Ως «παντελώς αναληθές» καταγγείλει ο Έλον Μασκ χθεσινό δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο κατέβαλε 250.000 δολάρια σε αεροσυνοδό αεροσκάφους της SpaceX, προκειμένου να την «πείσει» να κρατήσει το στόμα της κλειστό για την σε βάρος της σεξουαλική παρενόχληση από μέρους του, για την οποία τον είχε κατηγορήσει.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε χθες το Business Insider, το 2018 η εταιρεία SpaceX του νοτιοαφρικανικής καταγωγής κροίσου πλήρωσε 250.000 δολάρια, προκειμένου να διευθετήσει μια κατηγορία σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση από μια αεροσυνοδό αεροσκάφους της, η οποία κατήγγειλε ότι, ενώ του έκανε μασάζ σε μια ιδιωτική πτήση προς Λονδίνο το 2016, εκείνος της έδειξε τα γεννητικά του όργανα, άγγιξε τους μηρούς της χωρίς τη συναίνεσή της και τής ζήτησε να προβεί σε μια σεξουαλική πράξη.

Ο Μασκ επιτέθηκε λεκτικά μέσω Twitter σε «φίλη» της αεροσυνοδού, η οποία, σύμφωνα με το άρθρο, ισχυρίστηκε πως ο κροίσος υποσχέθηκε στην αεροσυνοδό να τής αγοράσει ένα άλογο, αν «έκανε περισσότερα» από ένα μασάζ, στη διάρκεια της πτήσης. «Προκαλώ αυτή την ψεύτρα που ισχυρίζεται ότι η φίλη της με είδε “εκτεθειμένο”: περίγραψε μόνο ένα πράγμα, οτιδήποτε (ουλές, τατουάζ,…) που να μην είναι γνωστό στο κοινό. Δεν θα μπορέσει να το κάνει, επειδή δεν συνέβη ποτέ», έγραψε σε έξαλλο ύφος ο Μασκ στο Twitter.

Πολιτικά κίνητρα

Στο ίδιο άρθρο, ο Μασκ φέρεται να δήλωσε πως η ιστορία της αεροσυνοδού είναι «πλήγμα με πολιτικά κίνητρα» και πως «υπάρχουν πολλά περισσότερα σ’ αυτή την ιστορία». Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την εξαγορά της Twitter Inc., δήλωσε την Τετάρτη πως σκοπεύει να ψηφίσει τους Ρεπουμπλικάνους, προβλέποντας ότι για αυτό το λόγο θα ακολουθήσει «μια εκστρατεία σε βάρος μου με βρώμικα κόλπα».

Χθες Πέμπτη, ο Μασκ έγραψε στο Twitter: «Θα πρέπει να δει κανείς τις επιθέσεις εναντίον μου μέσα από πολιτικό πρίσμα -αυτό είναι το σύνηθες (άθλιο) εγχειρίδιό τους- αλλά τίποτε δεν θα με αποτρέψει από τη μάχη για ένα καλό μέλλον και για το δικαίωμά σας στην ελευθερία του λόγου», υπονοώντας πως το άρθρο έχει στόχο να επηρεάσει αρνητικά την εξαγορά της δημοφιλούς πλατφόρμας social media από μέρους του. «Και, για την ιστορία, αυτές οι εξωφρενικές κατηγορίες είναι παντελώς αναληθείς», πρόσθεσε σε επόμενο μήνυμά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This