Οι Ρώσοι κατηγορούν τους Τούρκους για το μεγάλο χτύπημα στο Χάρκοβο

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ουκρανικού στρατού

Must Read

Το συντριπτικό χτύπημα κατά ρωσικής στρατιωτικής αυτοκινητοπομπής από το ουκρανικό πυροβολικό ήταν μία από τις αιτίες της απώθησης των ρωσικών δυνάμεων από την περιοχή του Χαρκόβου.

Δημοσιεύματα όμως σε ρωσικά ΜΜΕ φωτογραφίζουν ευθέως τους τούρκους για την χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών, τα οποία έδωσαν το ακριβές στίγμα από το ρωσικό κονβόι με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από το ουκρανικό πυροβολικό.

Σύμφωνα με ρωσικές πηγές, τα τούρκικα Bayraktar Εντόπισαν και έδωσαν το ακριβές στίγμα, ενώ επτά οχήματα της αυτοκινητοπομπής καταστράφηκαν ολοσχερώς. Πολλά από τα οποία μετέφεραν πυρομαχικά για τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας.

Γίνεται μάλιστα λόγος ευθέως για τούρκους χειριστές που είχαν ενεργό εμπλοκή στην επιχείρηση αυτή των τουρκικών μη επανδρωμένων.

Το χτύπημα έχει επιβεβαιωθεί και από την ουκρανική και από την ρωσική πλευρά, ενώ δεν υπάρχει κανένα σχόλιο από την πλευρά της Τουρκίας για τους ρωσικούς ισχυρισμούς.

Δείτε το βίντεο μετά το χτύπημα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This