ΗΠΑ: Ένοπλη περαστική σκότωσε 37χρονο που πυροβολούσε σε πάρτι

Άνοιξε πυρ από το αυτοκίνητό του σε μια ομάδα 40 ατόμων

Must Read

Λίγες ημέρες μετά το αιματοκύλισμα σε δημοτικό σχολείο στο Τέξας με 21 νεκρούς και λίγο έλειψε να θρηνήσουμε κι άλλα θύματα σε ανάλογο περιστατικό στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Μια γυναίκα πυροβόλησε και σκότωσε έναν άνδρα που άνοιξε πυρ εναντίον πλήθους ανθρώπων με ημιαυτόματο τουφέκι στο Τσάρλεστον της Δυτικής Βιρτζίνια.

Ο 37χρονος Ντένις Μπάτλερ, με εκτεταμένο ποινικό ιστορικό, σκοτώθηκε αφού προηγουμένως στόχευσε μια ομάδα περίπου 40 ατόμων που συμμετείχαν σε ένα πάρτι γενεθλίων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, Τόνι Χάζελετ, η γρήγορη αντίδραση της γυναίκας έσωσε πολλές ζωές και πιθανότατα απέτρεψε έναν μαζικό πυροβολισμό σύμφωνα με το BBC.

Ο δράστης είχε περάσει νωρίτερα από την περιοχή το απόγευμα της Τετάρτης, όταν τον προειδοποίησαν να επιβραδύνει το όχημα του επειδή έπαιζαν τα παιδιά.

Που να φαντάζονταν ότι θα επέστρεφε και μάλιστα οπλισμένος με ένα τουφέκι τύπου AR-15 με το οποίο άνοιξε πυρ από το αυτοκίνητό του στο πάρτι γενεθλίων-αποφοίτησης έξω από το συγκρότημα διαμερισμάτων στην πόλη.

Όσον αφορά στη γυναίκα που πυροβόλησε τον 37χρονο άνδρα, οι Αρχές ανέφεραν, σε συνέντευξη τύπου για το περιστατικό, ότι δεν είχε ποινικό παρελθόν και συνεργάζεται με τους ανακριτές.

«Είναι απλώς ένα μέλος της κοινότητας που κρατούσε νόμιμα το όπλο της», σημείωσε χαρακτηριστικά. «Αντί να τρέξει από την απειλή, την αντιμετώπισε και έτσι έσωσε πολλές ζωές». Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δεν αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This