Τα φερέφωνα του Ερντογάν κραυγάζουν για «αποστρατιωτικοποίηση» Ρόδου, Χίου, Σάμου και Λέσβου

Το ακούσαμε κι αυτό: «Οι ΗΠΑ προσπαθούν να πολιορκήσουν την Τουρκία»!

Must Read

Για μια ακόμη φορά το CNN Turk, βασικό εργαλείο της τουρκικής προπαγάνδας, προχώρησε στην παρουσίαση θέματος που αφορά την Ελλάδα, ζητώντας την αποστρατιωτικοποίηση νησιών του Αιγαίου και συγκεκριμένα της Ρόδου, της Χίου, της Σάμου και της Λέσβου.

Στο στούντιο μάλιστα βρέθηκε και ένας από τους «αναλυτές» που εμφανίζονται κάθε φορά που χρειάζεται να προωθηθεί κάτι κατά της χώρας μας, ο οποίος έκανε και την κλασσική αναφορά στις ΗΠΑ, ότι τάχα βοηθούν την Ελλάδα και προσπαθούν να… πολιορκήσουν την Τουρκία!

Βέβαια το ότι οι ΗΠΑ έστειλαν πολεμικό πλοίο τους (από την Αλεξανδρούπολη…) στη μεγαλύτερη αποβατική άσκηση της Άγκυρας (EFES-2022) που ως βασικό της σενάριο έχει την κατάληψη εχθρικού νησιού (σ.σ. όχι προφανώς της Ίμπιζα) και το γεγονός ότι ουδέποτε έχει επικριθεί η Τουρκία για τις πρωτοφανείς προκλήσεις της, είναι λεπτομέρεια που δεν χρήζει αναφοράς για τους Τούρκους.

Είπε χαρακτηριστικά ο Tζοσκούν Μπασμπούγ, στρατιωτικός αναλυτής:

«Οι ΗΠΑ λένε πως εδώ δημιουργούν μια  δομή του ΝΑΤΟ ή μήπως προσπαθούν να πολιορκήσουν την Τουρκία. Οι χάρτες τα δείχνουν όλα … Η Ρόδος, η Λέσβος, η Χίος, η Σάμος είναι οι περιοχές που η Ελλάδα στρατιωτικοποιεί περισσότερο. Ενώ οι συνθήκες λένε πως η Ελλάδα εδώ δεν μπορεί να κάνει ούτε οχυρωματικά έργα. Φυσικά ούτε να έχει και στρατό. Με ξεκάθαρο τρόπο εγκαθιστούν δυνάμεις και βασίζονται στο ΝΑΤΟ όπως τους παροτρύνουν οι ΗΠΑ».

Διαβάστε ακόμα:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This