«Τα νησιά της Ελλάδας ανήκουν στην Ελλάδα, αυτό δεν χρειάζεται διευκρίνιση», δήλωσε ο Σαλβίνι

«Η επιστροφή στην Οθωμανική Αυτοκρατορία δεν είναι, θα έλεγα, στην ημερήσια διάταξη της ατζέντας μας»

Must Read

Ξεκάθαρη θέση για την προκλητικότητα της Τουρκίας πήρε ο γραμματέας της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι, δηλώνοντας σε συνέντευξη Τύπου στην Ένωση Ξένων Ανταποκριτών της Ρώμης, ότι τα νησιά της Ελλάδας «ανήκουν στην Ελλάδα και δεν χρειάζεται κανείς ούτε να το διευκρινίσει».

Ο Σαλβίνι πρόσθεσε ότι «όταν η Τουρκία κάνει συγκεκριμένες επιλογές, υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα, πρέπει να τονίζουμε με σαφήνεια ότι δρα μόνο εξ ονόματός της και ότι η επιστροφή στην Οθωμανική Αυτοκρατορία δεν είναι, θα έλεγα, στην ημερήσια διάταξη της ατζέντας μας».

Υπογράμμισε ακόμη ότι, αν και ο ίδιος διατηρεί αποστάσεις και ασκεί κριτική στην Άγκυρα, είχε συνάντηση με τον Τούρκο πρέσβη στην Ρώμη, για να συζητήσει πρωτοβουλίες για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This