Νέες «μαγκιές» από τον Ακάρ, που απειλεί τώρα και τη Ρωσία

Αποφασισμένη να «φάει» το κεφάλι της η Τουρκία

Must Read

Το γεγονός ότι οι Ρώσοι δεν θα μείνουν αμέτοχοι σε περίπτωση τουρκικής εισβολής και ήδη μονάδες του ρωσικού στρατού προωθούνται στο βορειοανατολικό άκρο της Συρίας, στην Αλ Χασακά, ενόχλησε την Άγκυρα που έχει προαναγγείλει νέα στρατιωτική επιχείρηση στη βόρεια Συρία.

Διαβάστε ακόμη: Ρωσικές δυνάμεις προωθούνται στην βόρεια Συρία έπειτα από την έκκληση των Κούρδων

Σε μια ακόμη επίδειξη μεγαλομανίας ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, ουσιαστικά απείλησε τη Ρωσία, δηλώνοντας ότι η Τουρκία θα απαντήσει σε κινήσεις που στοχεύουν στη διατάραξη της σταθερότητας στη βόρεια Συρία!

Μάλιστα προχώρησε και σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Σοϊγκού, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του Τούρκου υπουργού. Ο Ακάρ τόνισε στον Σοϊγκού ότι «θα δοθεί η απαραίτητη απάντηση σε ενέργειες που στοχεύουν στη διατάραξη της σταθερότητας που έχει επιτευχθεί στην περιοχή και η παρουσία τρομοκρατών στην περιοχή δεν είναι αποδεκτή», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας, τονίζοντας ότι ο Ακάρ «υπενθύμισε επίσης ότι οι προηγούμενες συμφωνίες για αυτό το θέμα πρέπει να τηρηθούν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This