Επίθεση Ζελένσκι στον Μακρόν: «Για να είσαι ηγέτης, χρειάζεσαι να συμπεριφέρεσαι ως ηγέτης»!

Επίδειξη αγνωμοσύνης από τον πρόεδρο της Ουκρανίας, που ενοχλήθηκε από την πρόταση Μακρόν να κάνει παραχωρήσεις στη Ρωσία προκειμένου να τερματιστεί ο πόλεμος

Must Read

Σε μια πρωτοφανή επίδειξη αγνωμοσύνης προχώρησε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δίνοντας συνέντευξη στη συντάκτρια των Financial Times, Roula Khalaf, εκτοξεύοντας επίθεση κατά του Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Ζελένσκι μίλησε για τους στόχους του στον πόλεμο και μια μελλοντική ειρήνη και την ψήφο εμπιστοσύνης του Μπόρις Τζόνσον, ενός από τους πιο ένθερμους συμμάχους της Ουκρανίας. Όπως δήλωσε δεν πρόκειται να συμβιβαστεί και είναι αποφασισμένος να ανακτήσει τον έλεγχο όλων των εδαφών του που κατέχει η Μόσχα.

«Έχουμε ήδη χάσει πάρα πολλούς ανθρώπους για να παραχωρήσουμε απλώς την επικράτειά μας», είπε μέσω βίντεο τονίζοντας ότι «πρέπει να επιτύχουμε πλήρη ανακατάληψη ολόκληρης της επικράτειάς μας», με το Κίεβο να έχει παραδεχτεί πως οι ρωσικές δυνάμεις κατέχουν περίπου το 20% του ουκρανικού εδάφους.

Φανερά ενοχλημένος από την πρόταση του Εμανουέλ Μακρόν, ότι η Ουκρανία πρέπει να κάνει παραχωρήσεις απέναντι στη Ρωσία προκειμένου να τερματιστεί ο πόλεμος και να μην «ταπεινώσει» τη Ρωσία προκειμένου να παραμείνει ανοιχτή η πόρτα για μια διπλωματική λύση, ο Ζελένσκι απάντησε: «Δεν πρόκειται να ταπεινώσουμε κανέναν, θα απαντήσουμε το ίδιο».

Προχώρησε μάλιστα και σε προσωπική επίθεση στον Γάλλο Πρόεδρο λέγοντας: «Μερικοί άνθρωποι θέλουν να είναι ηγέτες. Για να είσαι ηγέτης, δεν χρειάζεται να θεωρείς τον εαυτό σου ηγέτη, αλλά να συμπεριφέρεσαι ως ηγέτης. Πώς μπορούμε να επιτύχουμε κατάπαυση του πυρός στο έδαφος της Ουκρανίας χωρίς να ακούμε τη θέση της χώρας και χωρίς να ακούσουμε τη θέση του ηγέτη αυτής της χώρας;», δηλώνοντας έκπληκτος από την πρόταση Μακρόν.

Δήλωσε ακόμη πολύ χαρούμενος που ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον κέρδισε  την ψήφο εμπιστοσύνης των βουλευτών του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος και αναφερόμενος στις αποστολές όπλων από τη Μεγάλη Βρετανία δήλωσε πως «επιτέλους η Βρετανία στέλνει τα σωστά όπλα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This