Πυροβολισμοί σε εργοστάσιο του Μέριλαντ – Τουλάχιστον τρεις νεκροί

Τόσο ο δράστης όσο και ένας αστυνομικός τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ των δύο πλευρών

Must Read

Ένοπλος άνδρας εισέβαλε σε τσιμεντοβιομηχανία στο Σμίθσμπουργκ του δυτικού Μέριλαντ στις ΗΠΑ και άνοιξε πυρ κατά των εργαζομένων, σημαίνοντας συναγερμό στις τοπικές Αρχές.

Το Fox News και άλλα ΜΜΕ μεταδίδουν πως υπάρχουν τουλάχιστον τρεις νεκροί και δύο τραυματίες από τους πυροβολισμούς στο εργοστάσιο, ενώ, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης δέχτηκε πυρά αστυνομικών και νοσηλεύεται υπό επιτήρηση σε νοσοκομείο της περιοχής, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ένας από τους αστυνομικούς, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με τον συλληφθέντα.

Στην πρώτη του επίσημη ανακοίνωση, το γραφείο του σερίφη έκανε λόγο για «πολλά θύματα», υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι ο φερόμενος ως δράστης «δεν αποτελεί πλέον απειλή για την κοινότητα».

«Στις 9 Ιουνίου 2022, περίπου στις 2:30 μ.μ. το Γραφείο Σερίφη της Ουάσινγκτον απάντησε στην Columbia Machine Inc., 12912 Bikle Road, Smithsburg, MD, για αναφορές ενεργού σκοπευτή. Μονάδες ανταποκρίθηκαν άμεσα και εντόπισαν 4 θύματα, εκ των οποίων 3 απεβίωσαν στο σημείο και ένα τραυματίστηκε σοβαρά. Ο ύποπτος διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος πριν την άφιξη των αστυνομικών. Η περιγραφή του κυκλοφόρησε γρήγορα σε επιπλέον μονάδες που ανταποκρίθηκαν και η Πολιτειακή Αστυνομία του Μέριλαντ εντόπισε το όχημα του στην περιοχή Maplesville Road και Mount Aetna Road, ανταλλάχθηκαν πυροβολισμοί μεταξύ του υπόπτου και ενός αστυνόμου. Και οι δύο τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν για ιατρική περίθαλψη», ανέφερε κατόπιν σε ανάρτησή του στο Facebook το γραφείο του σερίφη της κομητείας της Ουάσιγκτον.

Νεότερες πληροφορίες, εξάλλου, αναφέρουν πως η τοπική αστυνομία διέρρευσε ηχητικό μήνυμα, στο οποίο -υποτίθεται ότι- ακούγεται ο φερόμενος ως δράστης να τηλεφωνεί στο «911» και να δηλώνει πως «μόλις ήρθε από το αεροδρόμιο μεταφέροντας ένα όπλο στην τσάντα του» και πως «χρίζει ψυχιατρικής βοήθειας»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This