Ο Ερντογάν ξεσπαθώνει κατά του Μητσοτάκη, εκτοξεύοντας νέες απειλές: «Θα πάθετε ό,τι και οι πρόγονοί σας»!

Ο Τούρκος πρόεδρος κατηγόρησε τον Έλληνα πρωθυπουργό πως είναι ψεύτης, καθώς δεν τήρησε τίποτα από τα όσα συμφώνησαν κατά τη συνάντησή τους στην Κωνσταντινούπολη

Must Read

Για τα… «ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα» κατηγόρησε σήμερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαπολύοντας ένα νέο κρεσέντο εμπρηστικών δηλώσεων κατά του Έλληνα πρωθυπουργού, εκτοξεύοντας, παράλληλα, και βολές κατά της Δύσης.

Ο Τούρκος πρόεδρος ανέβασε εκ νέου τους τόνους κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην τουρκική πόλη Βαν, κατηγορώντας προσωπικά τον Κ. Μητσοτάκη πως δεν έχει τηρήσει όσα συμφώνησαν κατά τη συνάντηση που είχαν το προηγούμενο διάστημα στην Κωνσταντινούπολη, λαμβάνοντας ως αφορμή, για πολλοστή φορά, την παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού στο Κογκρέσο. «Εγώ σε φιλοξένησα, σε κέρασα φαγητό, μιλήσαμε σαν άνδρες και συμφωνήσαμε να μιλάμε χωρίς “τρίτους”. Αλλά, μετά από 15 ημέρες πήγες στις ΗΠΑ και μίλησες και εναντίον μας και για τα F-16…», είπε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν και συνέχισε σημειώνοντας πως «έχουν δημιουργηθεί (στην Ελλάδα) 5 + 4 βάσεις. Ό,τι κι αν κανονίζουν, όταν τους ρωτάμε γιατί κάνουν αυτές τις βάσεις, λένε “για τους Ρώσους”. Τι κάνατε για την Ουκρανία εναντίον της Ρωσίας; Τα λόγια του είναι γεμάτα ψέματα».

Μάλιστα, ο Τούρκος πρόεδρος δεν δίστασε να εξαπολύσει και νέες βαρυσήμαντες απειλές λέγοντας με στόμφο πως «όταν πριν από 100 χρόνια οι πρόγονοί σου πήγαν να κάνουν “πλάκα”, ξέρεις τι έπαθαν. Μην πάθετε το ίδιο». «Η μαγκιά αυτού του λαού (της Τουρκίας) δεν χάφτει τέτοιες πλάκες. Όταν πήγαν να κάνουν “πλάκα” οι πρόγονοί σου πριν από 100 χρόνια, ξέρεις τι έπαθαν, μην πάθετε το ίδιο. Θα είναι βαρύ το τίμημα», τόνισε ο Ερντογάν.

«Δώσαμε ένα μήνυμα κάπου και φαίνεται ότι το κατάλαβαν»

Αναφέρθηκε, μάλιστα, και στην άσκηση Efes στη Σμύρνη, όπου βρέθηκε πριν από μερικές μέρες μαζί με τον ακροδεξιό εταίρο του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, εξαπολύοντας και τότε ευθείες απειλές κατά της Ελλάδας. «Πήγαμε με τον Μπαχτσελί στην άσκηση Efes και δώσαμε ένα μήνυμα κάπου, ξέρετε που και φαίνεται ότι το κατάλαβαν», είπε σχετικά ο Τούρκος πρόεδρος.

Από τα πυρά του Τούρκου προέδρου δεν γλίτωσε, φυσικά, ούτε η Δύση, με τον Ερντογάν να δηλώνει πως «δεν είναι άξια εμπιστοσύνης, έχουν καθυστερήσει την ένταξή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση από το 1963. Δεν υπάρχει καμία ειλικρίνεια, το έθνος μας έχει ακεραιότητα».

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This