Προσγείωση τρόμου στο Μαϊάμι – Αεροπλάνο με 137 επιβαίνοντες σύρθηκε με την κοιλιά

Νόμιζαν πως θα πεθάνουν

Must Read

Πανικός επικράτησε στο αεροδρόμιο στο Μαϊάμι, όταν αεροσκάφος Δομινικανής αεροπορικής εταιρείας που μετέφερε περισσότερους από 137 επιβάτες, προσγειώθηκε επεισοδιακά τη Δευτέρα.

Μάλιστα τρεις επιβαίνοντες τραυματίστηκαν, ενώ οι υπόλοιποι είναι καλά στην υγεία τους. Σύμφωνα με τη Daily Mail, δεν λειτούργησε ο μηχανισμός προσγείωσης με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να κάνει μια τρομακτική αναγκαστική προσγείωση.

Το αεροσκάφος χτύπησε σε ένα μικρό κτίριο και έναν πύργο επικοινωνιών, ενώ γλίστρησε με την κοιλιά του στον διάδρομο προσγείωσης πριν τυλιχθεί στις φλόγες. Το αεροπλάνο μετέφερε 126 επιβάτες και 11 μέλη του πληρώματος.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας δήλωσε ότι το σύστημα προσγείωσης του αεροσκάφους κατέρρευσε. Ήταν μέρος του στόλου της Red Air, μιας οικονομικής αεροπορικής εταιρείας που ιδρύθηκε πέρυσι στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Σοκαριστικές οι μαρτυρίες

Οι μαρτυρίες των επιβατών προκαλούν σοκ:
«Νόμιζα ότι θα πέθαινα, στην πραγματικότητα», δήλωσε η Πάολα Γκαρσία στο CBS Miami. «Υπήρχε ένας ηλικιωμένος άνδρας δίπλα μου και τον αγκάλιαζα. Ήταν φρικτό».

«Χτυπούσαμε από τη μια πλευρά στην άλλη και όλα τα παράθυρα έμοιζαν να έσπαγαν και μετά όλα ήταν μια χαρά. Τότε οι επιβάτες άρχισαν να τρέχουν και εγώ πήδηξα έξω και άρχισα να τρέχω γιατί προκλήθηκε και φωτιά». Βίντεο δείχνει τους επιβάτες να βγαίνουν τρέχοντας από την άτρακτο, ουρλιάζοντας.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στις 17:38, ενώ τα πυροσβεστικά συνεργεία απεστάλησαν στις 5:39μμ, ανέφερε το WPLG. Παράλληλα, εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Μαϊάμι δήλωσε ότι οι πτήσεις καθυστέρησαν λόγω της συντριβής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This