Τραγωδία στις ΗΠΑ: Βρέφος πέντε μηνών σκοτώθηκε από τυφλά πυρά στο Σικάγο

Χτυπήθηκε στο κεφάλι ενώ βρισκόταν στο πίσω μέρος αυτοκινήτου

Must Read

Την ώρα που ο Τζο Μπάιντεν υπέγραφε νόμο για την αντιμετώπιση της ένοπλης βίας στις ΗΠΑ, ένα ακόμη θύμα, αυτή τη φορά ένα βρέφος μόλις πέντε μηνών, έπεφτε νεκρό από τυφλά πυρά.

Από τα νεότερα θύματα ένοπλης βίας στο Σικάγο είναι το κοριτσάκι που σε τέσσερις μέρες θα γινόταν 6 μηνών και πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου, ενώ βρισκόταν στο πίσω μέρος αυτοκινήτου στο South Side του Σικάγο.

Το βρέφος, το οποίο ταυτοποιήθηκε ως Σεσίλια Τόμα, χτυπήθηκε στο κεφάλι από οπλοφόρο που επέβαινε σε άλλο όχημα στη γειτονιά South Shore, σύμφωνα με την αστυνομία και το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας Κουκ.

Κατά το επεισόδιο τραυματίστηκε και 41χρονος που επέβαινε σε άλλο όχημα και δέχτηκε σφαίρα κοντά στο μάτι του, ανακοίνωσε η αστυνομία του Σικάγο.

Δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ενώ από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης γίνονται εκκλήσεις στον δράστη να παραδοθεί για να σώσει τη συνείδησή του.

Αμοιβή 5.000$ για πληροφορίες

Μάλιστα ο υποψήφιος δήμαρχος του Σικάγο, Τζαμάλ Γκριν, προσφέρει αμοιβή 5.000 δολαρίων για πληροφορίες μετά τον πυροβολισμό.

«Ένας βρέφος πέντε μηνών πυροβολήθηκε στο κεφάλι στο Σικάγο. Η καρδιά μου σπάει γι’ αυτό το μικρό κορίτσι και την οικογένειά του. Προσφέρω αμοιβή 5.000 δολάρια σε όποιον μας δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη και την καταδίκη των υπευθύνων! 2.500 δολάρια όταν θα συλληφθούν, 2.500 δολάρια μόλις καταδικαστούν», αναφέρει το σχετικό tweet.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This