Πλημμύρες, κατολισθήσεις και αποκλεισμένα χωριά στην Αυστρία

Μέσα σε λίγες ώρες έπεσε τόση βροχή όσο πέφτει όλο τον Ιούνιο

Must Read

Ισχυρές βροχοπτώσεις έπληξαν την Αυστρία και προκάλεσαν πλημμύρες, κατολισθήσεις, με αποκλεισμένους δρόμους και χωριά, όπως δήλωσε η Μέλανι Ράιτερ, εκπρόσωπος του Ερυθρού Σταυρού στη δυτική Αυστρία, στα σύνορα με την Ιταλία και τη Σλοβενία.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ή νεκρούς, ενώ πολλά σπίτια έχουν θαφτεί στη λάσπη, ενώ το πρακτορείο ειδήσεων APA μετέδωσε ότι αγνοείται η τύχη δύο ανθρώπων.

https://twitter.com/Brave_spirit81/status/1542093167352242176

Διασώστες και ο στρατός βρίσκονται στις περιοχές που έχουν πληγεί. Το Κεντρικό Ινστιτούτο Μετεωρολογίας και Γεωδυναμικής (ZAGM) ανέφερε ότι έπεσε μέσα σε λίγες ώρες όση βροχή πέφτει όλο τον Ιούνιο.

Να σημειωθεί πως η Αυστρία όλη την εβδομάδα είχε καύσωνα που συνοδεύτηκε από ισχυρές καταιγίδες, συνέπεια των ακραίων καιρικών φαινομένων στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This