ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΠλημμύρες, κατολισθήσεις και αποκλεισμένα χωριά στην Αυστρία

Πλημμύρες, κατολισθήσεις και αποκλεισμένα χωριά στην Αυστρία

Μέσα σε λίγες ώρες έπεσε τόση βροχή όσο πέφτει όλο τον Ιούνιο

Ισχυρές βροχοπτώσεις έπληξαν την Αυστρία και προκάλεσαν πλημμύρες, κατολισθήσεις, με αποκλεισμένους δρόμους και χωριά, όπως δήλωσε η Μέλανι Ράιτερ, εκπρόσωπος του Ερυθρού Σταυρού στη δυτική Αυστρία, στα σύνορα με την Ιταλία και τη Σλοβενία.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ή νεκρούς, ενώ πολλά σπίτια έχουν θαφτεί στη λάσπη, ενώ το πρακτορείο ειδήσεων APA μετέδωσε ότι αγνοείται η τύχη δύο ανθρώπων.

https://twitter.com/Brave_spirit81/status/1542093167352242176

Διασώστες και ο στρατός βρίσκονται στις περιοχές που έχουν πληγεί. Το Κεντρικό Ινστιτούτο Μετεωρολογίας και Γεωδυναμικής (ZAGM) ανέφερε ότι έπεσε μέσα σε λίγες ώρες όση βροχή πέφτει όλο τον Ιούνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να σημειωθεί πως η Αυστρία όλη την εβδομάδα είχε καύσωνα που συνοδεύτηκε από ισχυρές καταιγίδες, συνέπεια των ακραίων καιρικών φαινομένων στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης