Επίθεση από ρωσικά ΜΜΕ κατά της Ελλάδας

«Η Ελλάδα στηρίζεται σταθερά στις επιδοτήσεις από την ΕΕ, δεν τους αρέσει να εργάζονται σε αυτή τη χώρα»

Must Read

Μύδρους κατά της χώρας μας εξαπέλυσε χθες ρωσική ιστοσελίδα με ρεπορτάζ της για τον τουρισμό, το οποίο αναδημοσιεύτηκε σχεδόν σε όλο τον ρωσικό Τύπο.

«Η τεμπέλα Ελλάδα, ακολουθώντας την Τσεχία, αποφάσισε να “τιμωρήσει” τους Ρώσους τουρίστες» είναι ο τίτλος άρθρου της ρωσικής ιστοσελίδας svpressa.ru. «Η Ελλάδα στηρίζεται σταθερά στις επιδοτήσεις από την Ευρωπαϊκή Ενωση, δεν τους αρέσει να εργάζονται σε αυτή τη χώρα» σημειώνει η ιστοσελίδα, προσθέτοντας πως πάνω από 600 δισεκατομμύρια ευρώ έχουν ήδη εισέλθει στην Ελλάδα, με κύριο δωρητή τη Γερμανία.

«Η Ελλάδα δεν είναι πλέον μια χώρα για ευνοϊκές διακοπές για τους Ρώσους. Μετά τις 24 Φεβρουαρίου το κύμα της ρωσοφοβίας στα μέσα ενημέρωσης δεν μειώνεται και τροφοδοτείται από την πολιτική ηγεσία της χώρας» σχολίασε ο Ρώσος πρεσβευτής στην Ελλάδα Αντρέι Μασλόβ.

«Το φτηνό εθνικό νόμισμα, η παραδοσιακή τουρκική απολιτικότητα και τα αγαπημένα θέρετρα της Αττάλειας και του Κεμέρ είναι μια εξαιρετική εναλλακτική στα θέρετρα των πονηρών απογόνων του μυθικού Οδυσσέα. Κάποιος θέλει λεφτά και θέλει να παίζει και πολιτική. Αλίμονο, η έντιμη επιχείρηση και η λασπώδης γεωπολιτική φασαρία είναι ασυμβίβαστες, οπότε η Αθήνα θα πρέπει και πάλι να πάει στις Βρυξέλλες με απλωμένα χέρια. Είναι κάτι που το έχουν συνηθίσει» αναφέρει το δημοσίευμα, «δείχνοντας» την Τουρκία ως τον καταλληλότερο και πιο οικονομικό προορισμό και προσθέτοντας πως «οι Ελληνες έχουν γίνει ειδικοί στην εξαπάτηση» των τουριστών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This