Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας αποκαλύπτεται στην Σερβία

Έριξαν βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου και στις κατοικημένες περιοχές!

Must Read

Ένα νέο σκάνδαλο ξεσπά στη Σερβία, το οποίο σίγουρα δεν θα συμβάλει στην προσέγγιση της χώρας με το ΝΑΤΟ και στην ένταξη στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Όλα τα σερβικά ΜΜΕ συζητούν το συμπέρασμα της έκθεσης της Ρίτας Τσέλι, της καθηγήτριας του Πανεπιστημίου της Ρώμης, η οποία ανακοίνωσε την ανακάλυψη ουρανίου – 238 που χρησιμοποιήθηκε σε πυρομαχικά απεμπλουτισμένου ουρανίου του ΝΑΤΟ στους ιστούς δύο Σέρβων 500 φορές υψηλότερα από τον συνήθη κανόνα.

Μία από τους εξεταζόμενους είναι κάτοικος Βελιγραδίου, η Ksenia Tadic, η οποία δεν έφυγε από την πρωτεύουσα κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού. Αυτό αποδεικνύει ότι οι δηλώσεις της ηγεσίας του ΝΑΤΟ για τη χρήση τέτοιων πυρομαχικών «Απεμπλουτισμένου ουρανίου» μόνο κατά στρατιωτικών στόχων στις περιοχές της πρώτης γραμμής αποδείχθηκαν ψέματα.

«Έχουν δηλητηριάσει τις επόμενες 60 γενιές μας» Δηλώνουν πλέον εξοργισμένοι οι Σέρβοι, τα μεγάλα θύματα της πρώτης σφαγής στην Ευρώπη μετά την γενοκτονία του κυπριακού Ελληνισμού από τους Τούρκους.

Πληροφορίες από Clinker CM

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This