Ερντογάν ο… πονόψυχος: Οι συνομιλίες Άγκυρας – Μόσχας για τη Συρία θα φέρουν «ανακούφιση» στην περιοχή

Ο Τούρκος πρόεδρος θα συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογό του στην παράκτια ρωσική πόλη Σότσι

Must Read

Με το… φιλαράκι του τον Βλαντιμίρ Πούτιν ετοιμάζεται να συνευρεθεί ο Ταγίπ Ερντογάν, υποστηρίζοντας πως οι συνομιλίες μεταξύ Άγκυρας και Μόσχας για τις εξελίξεις στη Συρία «θα φέρουν ανακούφιση στην περιοχή».

«Πιστεύω ότι ο χειρισμός μας για τις εξελίξεις στη Συρία σε αυτή την περίπτωση θα φέρει επίσης ανακούφιση στην περιοχή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος πριν από τη διμερή συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του στην παράκτια ρωσική πόλη Σότσι. Υπογράμμισε δε ότι η συνάντηση θα είναι «πολύ σημαντική» όσον αφορά την προβολή του ρόλου που διαδραματίζουν η Τουρκία και η Ρωσία στην περιοχή, ενώ πρόσθεσε πως «η Τουρκία εκτιμά τη συνεργασία με τη Ρωσία στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας».

Σύμφωνα με την τουρκική προεδρία, Ερντογάν και Πούτιν θα συζητήσουν περιφερειακά και διεθνή ζητήματα, καθώς και τις σχέσεις Τουρκίας – Ρωσίας. Οι ηγέτες θα πραγματοποιήσουν μια κατ’ ιδίαν συνάντηση και θα προεδρεύσουν συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This