Νεκρή στα 73 της η Ολίβια Νιούτον Τζον του «Grease»!

Είχε «χτυπηθεί» τρεις φορές από καρκίνο του μαστού και πάντα έβγαινε νικήτρια...

Must Read

Μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, η πολυβραβευμένη ηθοποιός και τραγουδίστρια Ολίβια Νιούτον Τζον «έφυγε» σήμερα από τη ζωή, περιτριγυρισμένη από την οικογένεια και τους στενούς φίλους της.

Η θρυλική «Σάντυ» του πολυαγαπημένου μιούζικαλ «Grease», διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος τον Μάιο του 2017, για τρίτη φορά, είκοσι χρόνια μετά την πρώτη διάγνωση. Η δεύτερη φορά ήταν το 2013, με την Αγγλο-Αυστραλή ηθοποιό, τραγουδίστρια και χορεύτρια, που, μεταξύ άλλων, είχε τιμηθεί 4 φορές με βραβείο Γκράμι, να αποφασίζει να δώσει τη μάχη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Την θλιβερή είδηση του θανάτου της, γνωστοποίησε ο σύζυγός της, Τζον Ίστερλινγκ, με ανάρτηση στα social media, στην οποία αναφέρεται ότι η Ολίβια Νιούτον Τζον υπήρξε σύμβολο θριάμβων και ελπίδας για πάνω από 30 χρόνια, καθώς μοιραζόταν με τον κόσμο την περιπέτειά της με τον καρκίνο του μαστού.

«Η θεραπευτική έμπνευση και η πρωτοποριακή εμπειρία της με τα φυτικά φάρμακα συνεχίζεται με το Ταμείο Olivia Newton-John Foundation, αφιερωμένο στην έρευνα φυτικής ιατρικής και καρκίνου. Αντί για λουλούδια, η οικογένεια ζητά να γίνουν τυχόν δωρεές στη μνήμη της στο Ταμείο Olivia Newton-John Foundation Fund (ONJFoundationFund. org)», αναφέρεται, επίσης, στην ίδια ανάρτηση.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




  • Ας ξαναθυμηθούμε μερικές από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας της:

https://youtu.be/itRFjzQICJU

  • Κι εδώ ένα μίνι αφιέρωμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This