Πανικός στο Καπιτώλιο: Άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητο του σε οδόφραγμα ανοίγοντας πυρ

Μόλις τον πλησίασαν οι αστυνομικοί ο άντρας αυτοπυροβολήθηκε

Must Read

Πανικός επικράτησε έξω από το Καπιτώλιο όταν ένας άνδρας έριξε το αυτοκίνητό του πάνω σε ένα οδόφραγμα, ενώ πυροβολούσε στον αέρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Καπιτωλίου καθώς ο ίδιος προσπαθούσε να βγει από το αυτοκίνητο περικυκλώθηκε από τις φλόγες της φωτιάς που είχε ξεσπάσει, λίγο μετά τις 04:00 το πρωί (τοπική ώρα Ουάσινγκτον) μεταξύ των οδών που περικλείουν το Καπιτώλιο.

Καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις πλησίαζαν στο σημείο, ο άντρας έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και τραυματίστηκε θανάσιμα, ωστόσο δεν τραυματίστηκε κάποιος άλλος.

«Επί του παρόντος, δεν φαίνεται ότι ο άντρας είχε στοχοποιήσει κάποιο μέλος του Κογκρέσου. Τα μέλη του Κογκρέσου βρίσκονται σε διακοπές, ενώ δεν φαίνεται να έγινε χρήση όπλων από τους αστυνομικούς», ανακοίνωσε η αστυνομία του Καπιτωλίου.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο άνδρας πυροβόλησε αρκετές φορές στον αέρα κατά μήκος της Ανατολικής Οδού του Καπιτωλίου, χωρίς – ευτυχώς – να υπάρξουν θύματα.

Την υπόθεση του θανάτου του άγνωστου άντρα διερευνά η Μητροπολιτική Αστυνομία της Ουάσινγκτον, ενώ δεν έγινε άμεσα γνωστή η ταυτότητα του, καθώς και οποιεσδήποτε λεπτομέρειες για τα κίνητρά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This