Άναυδος ο Σολτς: Ακτιβίστριες ξεγυμνώθηκαν μπροστά του, απαιτώντας εμπάργκο στο ρωσικό φυσικό αέριο!

Ο Γερμανός καγκελάριος αντέδρασε «ψύχραιμα»...

Must Read

Γύμνωσαν τα στήθη τους και απαίτησαν «εμπάργκο στο ρωσικό φυσικό αέριο, τώρα» δύο ακτιβίστριες, αιφνιδιάζοντας τον καγκελάριο της Γερμανίας Όλαφ Σολτς, κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας «ανοιχτών θυρών» της γερμανικής κυβέρνησης.

Οι δύο γυναίκες, που επωφελήθηκαν από την συγκεκριμένη ημέρα για να «εισβάλουν» στην καγκελαρία, είχαν γράψει το σύνθημα αυτό στα στήθη τους, τα οποία και ξεγύμνωσαν στην πρώτη ευκαιρία. Κι ενώ ο ίδιος Σολτς, το μόνο που έκανε ήταν να χαμογελάσει αμήχανα, βλέποντας το… ανάλαφρο αυτό περιστατικό να εξελίσσεται ακριβώς μπροστά του, οι υπεύθυνοι ασφαλείας της καγκελαρίας έσπευσαν να τις απομακρύνουν εν ριπή οφθαλμού.

Η Γερμανία, που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ρωσικό φυσικό αέριο, δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να επιβάλει πλήρες εμπάργκο στις προμήθειες από τη Ρωσία. Όταν ρωτήθηκε νωρίτερα σήμερα, ο Σολτς υπενθύμισε τις προσπάθειες που καταβάλλει το Βερολίνο για να βρει εναλλακτικές πηγές ενέργειες, όπως είναι το υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG), οι πρώτοι σταθμοί αποσυμπίεσης του οποίου ενδέχεται να λειτουργήσουν στις αρχές του 2023. «Στη συνέχεια, το πρόβλημά μας όσον αφορά την ασφάλεια του εφοδιασμού θα μπορούσε να επιλυθεί στις αρχές του 2024», πρόσθεσε.

Πάντως, η Γερμανία και πολλές ακόμη ευρωπαϊκές χώρες τρέμουν στο ενδεχόμενο να αντιμετωπίσουν σοβαρές ελλείψεις κατά τη διάρκεια του επόμενου χειμώνα.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This