Ανθελληνικός παροξυσμός: Το ελληνοτουρκικό τραπέζι, η προπαγάνδα των παρενοχλήσεων, οι απειλές και ο… σεισμός!

Ο Ομέρ Τσελίκ σε εκτός ορίων επιθέσεις κατά της Ελλάδας - Προειδοποιεί για «επικίνδυνες συνέπειες»!

Must Read

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος (AKP) της Τουρκίας, Ομέρ Τσελίκ, πήρε σήμερα τη σκυτάλη των κατάπτυστων λογυδρίων και απειλών κατά της Ελλάδας.

«Υπάρχει μια αντίφαση που πρέπει να προσέξουν όσοι κάνουν τόσο θόρυβο επειδή η Τουρκία αγόρασε τους S-400. Η στάση της Ελλάδας δεν έχει καμία σχέση με το νόμο. Η κακοποιητική πλευρά είναι η Ελλάδα. Η Ελλάδα απαντά στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις με την αποκαλούμενη εχθρική ενέργεια. Έχει εχθρική στάση. Αυτό που κάνουν δεν έχει καμία σημασία μπροστά στη δύναμη και την εμπειρία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά αυτό πρέπει να το δουν οι σύμμαχοί μας», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Τούρκος επιτέθηκε ακόμα σε όσους, όπως είπε, δεν υποστήριξαν την Άγκυρα «μπροστά στη συστηματική παρενόχληση από την Ελλάδα» και προτίμησαν τη σιωπή, κάνοντας λόγο για «δύο μέτρα και σταθμά», ενώ κατηγόρησε την Αθήνα ότι φεύγει από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων:

«Η σιωπή όσων υψώνουν άδικα τις φωνές τους για την Τουρκία μπροστά στη συστηματική παρενόχληση από την Ελλάδα σημαίνει κάτι παραπάνω από δύο μέτρα και σταθμά. Η Ελλάδα γίνεται όλο και περισσότερο μια χώρα που εμπλέκεται σε αντισυμβατικές κινήσεις. Έγινε έδρα ξένων κρατών. Ενώ μπορούν να δημιουργήσουν μια φιλία με την Τουρκία, παραπονιούνται για την Τουρκία στον κόσμο. Η αλήθεια είναι αυτή. Τα ζητήματα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας μπορούν εύκολα να επιλυθούν στο διπλωματικό τραπέζι. Η πλευρά που ξεφεύγει από το τραπέζι είναι η Ελλάδα. Η Τουρκία είναι ένα μεγάλο διπλωματικό κράτος».

Δεν άφησε απ’ έξω και την προπαγάνδα των δήθεν παρενοχλήσεων των τουρκικών μαχητικών σε νατοϊκή άσκηση και το «κλείδωμά» τους από τους ελληνικούς S-300, με απειλές και υπενθυμίσεις για τους… σεισμούς:

«Το κλείδωμα με ραντάρ του αεροσκάφους μας μέσω S-300 που αναπτύσσονται στο νησί της Κρήτης ορίζεται ως εχθρική ενέργεια σύμφωνα με τα πρότυπα του ΝΑΤΟ. Το κλείδωμα του ραντάρ του αεροσκάφους μας είναι μια εχθρική προσέγγιση στη βιβλιογραφία του ΝΑΤΟ … Αυτές οι ενέργειες στο πεδίο μπορεί να έχουν επικίνδυνες συνέπειες. Αυτό είναι κάτι που ο κόσμος δεν ήθελε ποτέ.

Συμβουλεύουμε τις ελληνικές αρχές να ενεργούν με κοινή λογική και να μείνουν μακριά από αυτές τις ενέργειες όπως απειλές, παρενόχληση και κλείδωμα ραντάρ. Το σωστό είναι να κάθεσαι στο τραπέζι και να μην φεύγεις από το τραπέζι. Στις δύσκολες στιγμές τους δεν υπήρχε κόσμος που να έδειχνε τη σημαία δίπλα τους σήμερα. Αν γίνει σεισμός, η Τουρκία θα είναι μαζί τους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This