ΗΠΑ: 19χρονος αιματοκύλισε το Μέμφις σε… ζωντανή μετάδοση! Σκότωσε τέσσερις και τραυμάτισε άλλους τρεις

Κατέγραφε με κάμερα κινητού τη δράση του και τη μετέδιδε στο Facebook Live!

Must Read

Τον τρόμο σκόρπισε ένας 19χρονος στο Μέμφις των ΗΠΑ, καθώς ξεχύθηκε στους δρόμους πυροβολώντας εν ψυχρώ περαστικούς, καταγράφοντας, παράλληλα, και μεταδίδοντας τη δράση του σε live streaming!

Ο δράστης συνελήφθη, τελικά, από τις Αρχές, πρόλαβε, ωστόσο, να αφήσει στον τόπο τέσσερις ανθρώπους και να τραυματίσει ακόμη τρεις. Πρόκειται για τον 19χρονο Ezekiel Kelly, τον οποίον οι Αρχές εντόπισαν στη γειτονιά Whitehaven, περίπου 11 μίλια από το Πανεπιστήμιο του Μέμφις και περίπου 12 μίλια από το Κολέγιο. Η αστυνομία στο Southaven του Μισισιπή είπε ότι ο δράστης είχε προηγουμένως κλέψει ένα αυτοκίνητο σε βενζινάδικο.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη το βράδυ, με τον ύποπτο να συλλαμβάνεται γύρω στις 9:20 μ.μ (τοπική ώρα), περισσότερες από δύο ώρες αφότου η αστυνομία εξέδωσε επείγουσα προειδοποίηση, καλώντας τους κατοίκους της πόλης να παραμείνουν στο σπίτι. «Πολλές οικογένειες καταστράφηκαν απόψε», τόνισε ο σερίφης της κομητείας, σε συνέντευξη Τύπου τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Στην επείγουσα ειδοποίηση που εξέδωσε η αστυνομία του Μέμφις μέσω Twitter γύρω στις 7 μ.μ, σημείωνε ότι ένας ένοπλος άνδρας ευθύνεται για πολλαπλούς πυροβολισμούς στην πολιτεία και ότι δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν. «Λαμβάνουμε αναφορές ότι καταγράφει τις ενέργειές του στο Facebook. Δεν έχουμε συγκεκριμένη τοποθεσία για το πού βρίσκεται τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά το tweet.

Γενικευμένος πανικός

Η δημόσια συγκοινωνία ανεστάλη και ένα στάδιο στο κέντρο της πόλης όπου βρισκόταν σε εξέλιξη ένας αγώνας μπέιζμπολ για το τοπικό πρωτάθλημα, τέθηκε σε lockdown. Οι πολίτες τηλεφωνούσαν μανιωδώς στους αγαπημένους τους για να μάθουν αν είναι ασφαλείς, ενώ οι τηλεοπτικοί σταθμοί διέκοπταν το πρόγραμμά τους για να ενημερώνουν τους θεατές.

Το κίνητρο του 19χρονου παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστο, όμως, τον Φεβρουάριο του 2020, ο ίδιος είχε κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονίας πρώτου βαθμού, βαριά επίθεση, χρήση πυροβόλου όπλου για τη διάπραξη επικίνδυνου κακουργήματος και απερίσκεπτο κίνδυνο με θανατηφόρο όπλο. Μάλιστα είχε ομολογήσει την ενοχή του και είχε καταδικαστεί σε τρία χρόνια φυλάκισης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This