Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Νέα Υόρκη για τον ιό της πολιομυελίτιδας

Ο ιός έχει ανιχνευθεί σε δείγματα λυμάτων από τέσσερις κομητείες

Must Read

Η Νέα Υόρκη κηρύχτηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από την κυβερνήτη Κάθι Χότσουλ, καθώς εξαπλώνεται ο ιός της πολιομυελίτιδας σε όλη την Πολιτεία και προκειμένου να ενισχυθούν τα ποσοστά εμβολιασμού.

Ο ιός έχει ανιχνευθεί σε δείγματα λυμάτων από τέσσερις κομητείες στη μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης καθώς και στην ίδια την πόλη. Όπως δήλωσαν κρατικοί αξιωματούχοι υγείας τον μεγαλύτερο κίνδυνο διατρέχουν τα μη εμβολιασμένα άτομα που ζουν, εργάζονται, πηγαίνουν στο σχολείο ή επισκέπτονται το Orange, το Rockland, το Nassau, τη Νέα Υόρκη και το Sullivan.

Η επιτήρηση λυμάτων στη Νέα Υόρκη ξεκίνησε τον Ιούλιο, όταν ενήλικας κόλλησε πολιομυελίτιδα στην κομητεία Rockland και υπέφερε από παράλυση. Η δε Επίτροπος Υγείας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, Δρ. Mary Bassett, κάλεσε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί να κάνουν αμέσως το εμβόλιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This