Νεκρός 18χρονος στρατιώτης που συνόδευε το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ

Must Read

Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει στην Βρετανία η είδηση ότι νεαρός στρατιώτης που συμμετείχε στην πομπή που φρουρούσε το φέρετρο στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς μεταφερόταν σε άμαξα από το Αβαείο του Ουέστμινστερ, βρέθηκε νεκρός.

Ο λόγος για τον 18χρονο στρατιώτη Τζακ Γουίλιαμς που όπως αποκάλυψε η ίδια του η μητέρα βρέθηκε νεκρός.

Η μητέρα του άτυχου 18χρονου δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου της, και έγραψε σε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook. «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα το έλεγα αυτό, αλλά εμείς ως οικογένεια είμαστε όλοι συντετριμμένοι με τον ξαφνικό θάνατο του υπέροχου γιου μας Τζακ Γουίλιαμς», γράφει. Σύμφωνα με την Daily Mail, αστυνομικοί και οι πρώτες βοήθειες έτρεξαν στους στρατώνες στο Knightsbridge, στο κέντρο του Λονδίνου, αφού σήμανε συναγερμός στις 15:48 την Τετάρτη. Όταν έφτασαν στο σημείο, διαπιστώθηκε ο θάνατος του 18χρονου.

Δεν υπάρχει κάτι ύποπτο λέει η αστυνομία

Σημειώνεται πως την ημέρα της κηδείας της Βασίλισσας, η οικογένεια του στρατιώτη, δημοσίευσε βίντεο με στρατεύματα του ιππικού που συμμετείχαν στην τελετή, λέγοντας ότι ο γιος τους «έκανε το καθήκον του για τη Βασίλισσα στο τελευταίο της ταξίδι».

Η αστυνομία τόνισε πως δεν υπάρχει κάτι ύποπτο στον θάνατο του στρατιώτη. Eκπρόσωπος του στρατού τόνισε: «Με θλίψη μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο του στρατιώτη Jack Burnell-Williams στις 28 Σεπτεμβρίου στους στρατώνες Hyde Park. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του στρατιώτη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This