ΗΠΑ: Δεύτερη τροπολογία στη Γερουσία για τα F-16 και την Τουρκία

Must Read

Επιπρόσθετα εμπόδια στη μεταφορά F-16 στην Τουρκία θέτει η δεύτερη τροπολογία που κατατέθηκε από τον γερουσιαστή των ΗΠΑ Κρις Βαν Χολεν.

Μετά τον γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ, «φρένο» στις τουρκικές υπερπτήσεις πάνω από τα νησιά του Αιγαίου επιχείρησε να βάλει και γερουσιαστής ο Κρις βαν Χόλεν, βάζοντας πρόσθετους όρους στην Άγκυρα σχετικά με τα F-16.

Όπως τονίζεται στην τροπολογία δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται κατά της χώρας και δεν πρέπει να δοθούν πριν από την επικύρωση της ένταξης τόσο της Σουηδίας όσο και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ.

Σημειώνεται ότι η τροπολογία Βαν Χόλεν ζητά επίσης να διασφαλιστεί ότι τα αμερικανικά μαχητικά δεν θα χρησιμοποιηθούν εναντίον των Κούρδων στη Συρία.




Δείτε επίσης: Νέα επίθεση Ερντογάν κατά της Ελλάδας: «Να απέχει από προκλήσεις που θα την οδηγήσουν στην καταστροφή»

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή η τροπολογία του Αμερικανού γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για τον Αμυντικό Προϋπολογισμό των ΗΠΑ (NDAA) και βάζει προϋποθέσεις για την πώληση και αναβάθμιση των F-16.




Δείτε επίσης: Προσπαθεί να… προλάβει το κακό ο Μενέντεζ – Τι αναφέρει τροπολογία του για τα F-16 και την Τουρκία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This