Ελληνοτουρκικός πόλεμος στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ

Κρίσιμες εκλογές που θα κρίνουν το μέλλον της πολιτικής των ΗΠΑ έναντι της Τουρκίας

Must Read

Στην πολιτεία της Πενσιλβανία κρίνεται ακόμα και το μέλλον της πολιτικής των ΗΠΑ απέναντι στην Τουρκία. Είναι από τις σπάνιες φορές που η εκλογική διαδικασία σε μία πολιτεία της Αμερικής έχει τόση σημασία για τα εθνικά μας θέματα.

Παρά την απέλπιδα προσπάθεια του πρώην υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο προκειμένου να αποτρέψει την κάθοδο του τουρκικής καταγωγής απατεώνα Mehmet Oz, η σκανδαλώδης στήριξη που του έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, οδήγησε την όλη κατάσταση σε μία επικίνδυνη ατραπό. Ο Οζ ο οποίος θεωρείται άνθρωπος των τούρκων, έχει υπηρετήσει στον τουρκικό στρατό και προωθεί ανοιχτά τα συμφέροντα της Τουρκίας, θα αναμετρηθεί για μια θέση στη Γερουσία με τον υποψήφιο των δημοκρατικών, John Fetterman (φωτό).

Να σημειωθεί ότι ο τούρκος έγινε γνωστός από εκπομπές της τηλεόρασης όπου πουλούσε ματζούνια υποσχόμενος θαυματουργές θεραπείες και αδυνάτισμα, γεγονός που τον οδήγησε αρκετές φορές ενώπιον της δικαιοσύνης, όπως θα δείτε στο βίντεο. Δυστυχώς όμως η τουρκική επιρροή στα ΜΜΕ είναι τέτοια που αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να διεκδικεί τη θέση στη γερουσία. Εάν τα καταφέρει, θα είναι άκρως επιζήμιο για τα εθνικά μας συμφέροντα. 

Ξεκάθαρες θέσεις υπέρ της Ελλάδας έχει πάρει ο υποψήφιος των δημοκρατικών

 

Αντίθετα, ο Fetterman έχει πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ της Ελλάδας και κατά της Τουρκίας, γεγονός που καθιστά την εκλογή του εθνικό θέμα για όλους τους Έλληνες ομογενείς που ψηφίζουν στην Πενσιλβανία.

Δείτε ποιος είναι ο Τούρκος υποψήφιος, η εκλογή του οποίου πρέπει να αποτραπεί με κάθε τρόπο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This