Τουρκικός στρατός εισέβαλε στο Αφρίν έπειτα από τους ισλαμιστές τρομοκράτες!

Εξόφθαλμη πλέον η συνεργασία των Τούρκων με το Ισλαμικό Κράτος και την Al Qaeda!

Must Read

Όπως σας μεταδώσαμε εχθές, ομάδες ισλαμικών τρομοκρατικών οργανώσεων είχαν εισβάλει στην κουρδική πολη Αφρίν στην βόρεια Συρία, και εξαπέλυσαν ανελέητο διωγμό κατά των κατοίκων. Ακολούθησαν εικόνες φρίκης, με ολόκληρες οικογένειες Κούρδων να εγκαταλείπουν πανικόβλητοι την πόλη για να γλιτώσουν την σφαγή των ισλαμιστών.

Πριν από λίγη ώρα λοιπόν, έπειτα από το ξεκαθάρισμα που έκαναν οι ισλαμιστές τρομοκράτες, στην πόλη εισέβαλαν τουρκικές δυνάμεις! Πρόκειται για μία ξεκάθαρη και τρανταχτή απόδειξη ότι η Τουρκία όχι μόνο στηρίζει την ισλαμική τρομοκρατία, αλλά την χρησιμοποιεί ανοιχτά και στο πεδίο της μάχης.

Δυστυχώς, οι δήθεν ευαίσθητη Δύση, δεν ασχολείται ούτε δευτερόλεπτο με την εγκληματική, τρομοκρατική δράση της Τουρκίας. Το άσχημο όμως είναι ότι δεν ασχολείται ούτε η Ελλάδα, ενώ γνωρίζει πως είναι ο επόμενος στόχος. Τι άλλο πρέπει να κάνει ο Ερντογάν για να επιβληθούν ακριβώς οι ίδιες κυρώσεις στην Τουρκία με αυτές που έχουν επιβληθεί κατά της Ρωσίας;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This