Δύσκολες ώρες για τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο

Must Read

Έναν Γολγοθά ανεβαίνει ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, καθώς τις τελευταίες ώρες η ήδη επιβαρυμένη υγεία του λόγω της μάχης που δίνει εδώ και αρκετό καιρό με τον καρκίνο (στο παχύ έντερο), έχει επιδεινωθεί.

Παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής του, ο Χρυσόστομος δεν έχει μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο με δική του απόφαση και λαμβάνει ιατρική φροντίδα στο διαμέρισμά του στο αρχιεπισκοπικό μέγαρο.

«Η κατάσταση της υγείας του είναι επιβαρυμένη, αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στην αρχιεπισκοπή. Επικοινωνεί με το περιβάλλον, ασκεί τα καθήκοντά του. Έχει αποφασίσει ότι όλα θα γίνουν στην αρχιεπισκοπή … Παρακολουθείται επί 24ωρου βάσεως, υπάρχει νοσηλευτικό προσωπικό εκεί και του παρέχεται ότι πρέπει υπό τις συνθήκες. Έχει πλήρη αντίληψη του τι γίνεται και όλα τα αντιμετωπίζει ομολογώ με χαμόγελο», περιέγραψε την κατάσταση ο προσωπικός γιατρός του Αρχιεπισκόπου, Ιωσήφ Κάσιος.

Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιο, φαίνεται ότι προχωρά η ασθένεια και εξαντλείται, αλλά ο Αρχιεπίσκοπος δεν έχει παραπονεθεί για πόνους, ούτε για τίποτα καμία φορά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This