Νέα Υόρκη: Έφηβοι «λάτρεις» της τέχνης «ξάφρισαν» ιδιοκτήτες και εργαζομένους σε γκαλερί

Οι έφηβοι συστήνονταν ως...«δήθεν» σπουδαστές τέχνης με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα

Must Read

Τσάντες, πορτοφόλια, πιστωτικές κάρτες και άλλα πολύτιμα αντικείμενα από ιδιοκτήτες και εργαζομένους των γκαλερί Betty Cuningham, Nicodim, Derosia και Hashimoto Contemporary στη Νέα Υόρκη κατάφεραν να αρπάξει το περασμένο Σαββατοκύριακο μια αθώα…ομάδα εφήβων!

Σύμφωνα με το Artnet News, οι νεαροί έμπαιναν στις φημισμένες γκαλερί και συστήνονται σε όλους ως σπουδαστές τέχνης που έδειχναν μεγάλο ενδιαφέρον και έκαναν ερωτήσεις σχετικά με την τέχνη. Όμως, τελικά, ο σκοπός τους δεν ήταν να ικανοποιήσουν την καλλιτεχνική περιέργειά τους αλλά να… «ξαφρίσουν»!

«Ο ένας μου απέσπασε την προσοχή κάνοντας ερωτήσεις για τα έργα τέχνης, ενώ ο άλλος άρπαξε την κάρτα μου από το πορτοφόλι μου!»,  είπε η ιδιοκτήτρια μιας γκαλερί, που έπεσε θύμα των νεαρών.

Αμέσως μετά τις κλοπές, οι νεαροί δρούσαν άμεσα. Όπως διαπιστώθηκε, μόλις 20 λεπτά μετά είχαν χρησιμοποιήσει τις πιστωτικές κάρτες δαπανώντας χιλιάδες δολάρια σε αγορές!

Επειδή, όμως, δεν ικανοποιήθηκαν οι έφηβοι υπεράνω πάσης υποψίας εθεάθησαν στο Τσέλσι και την Τραϊμπέκα, για να…«επισκεφτούν» και άλλες γκαλερί. 

Όμως, είχε πέσει «σύρμα» και οι γκαλερίστες στα σημεία εκείνα είχαν ειδοποιήσει ο ένας τον άλλον να κλείσουν τις πόρτες τους. Μάλιστα, μία γκαλερίστα ανέφερε ότι δύο έφηβοι βρέθηκαν στην πόρτα της και τη ρώτησαν «εδώ είναι γκαλερί;» και εκείνη απάντησε «όχι δεν είναι» κλείνοντας την πόρτα ερμητικά!

Μέχρι στιγμής, δεν έχει αναφερθεί κλοπή έργων τέχνης από τις γκαλερί που βρέθηκαν οι νεαροί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This