ΗΠΑ: Ακτιβίστρια προσπάθησε να σταματήσει μια έξωση, με… αγριεμένες μέλισσες κατά αστυνομικών!

Η 55χρονη μελισσοκόμος κατάφερε να τούς τρομάξει για τα καλά!

Must Read

Τον μπελά τους βρήκαν αστυνομικοί που ανέλαβαν να εκτελέσουν μια έξωση στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ, καθώς, εντελώς αναπάντεχα, βρέθηκαν αντιμέτωποι με σμήνη εξαγριωμένων μελισσών!

Τις εν λόγω μέλισσες αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ως «όπλο» της η Σούζαν Γουντς, μια 55χρονη ακτιβίστρια και επαγγελματίας μελισσοκόμος, η οποία κατέφθασε με το αυτοκίνητό της στο σημείο… εξοπλισμένη με δεκάδες κυψέλες. Με το που αντίκρισε τους αστυνομικούς και τους δικαστικούς επιμελητές, έσπευσε να ανοίξει τα καπάκια, για να απελευθερώσει τις μέλισσες.

Ένας αστυνομικός προσπάθησε να τη σταματήσει, αλλά καθώς οι εξαγριωμένες μέλισσες άρχισαν να ξεχύνονται, εκείνος οπισθοχώρησε, ρίχνοντας κατά λάθος μία από τις κυψέλες, με αποτέλεσμα να γεμίσει ο τόπος μέλισσες, που επιτέθηκαν τσιμπώντας… αλύπητα όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Μάλιστα, ο εν λόγω αστυνομικός μεταφέρθηκε με δεκάδες τσιμπήματα στο νοσοκομείο.

Η Γουντς, η οποία στο μεταξύ είχε φορέσει στολή μελισσοκόμου για να προστατευτεί, τελικά συνελήφθη, αφού προηγουμένως πρόλαβε να αφήσει τις κυψέλες στην εξώπορτα του σπιτιού. «Υποστηρίζω το δικαίωμα των ανθρώπων να διαδηλώνουν ειρηνικά, αλλά όταν περάσετε τη γραμμή και βάζετε το προσωπικό μου και το κοινό σε κίνδυνο, υπόσχομαι ότι θα συλληφθείτε», δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Χάμπντεν, στους δημοσιογράφους.

Η 55χρονη αντιμετωπίζει, πλέον, τέσσερις κατηγορίες για κακούργημα και μία για πλημμέλημα, με την ίδια να δηλώνει αθώα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This