Θρίλερ στην Κόστα Ρίκα: Αγνοείται αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε Γερμανός δισεκατομμυριούχος με την οικογένειά του

Στο ιδιωτικό αεροσκάφος επέβαιναν έξι άτομα

Must Read

Αγωνία στην Κόστα Ρίκα για τον εντοπισμό ιδιωτικού αεροπλάνου που εξαφανίστηκε νωρίτερα σήμερα από τα ραντάρ και στο οποίο επέβαινε ο Γερμανός δισεκατομμυριούχος Ράινερ Σάλερ και η οικογένειά του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το αεροπλάνο χάθηκε από τα ραντάρ όταν πετούσε ανοιχτά της Κόστα Ρίκα και έκτοτε αγνοείται. Οι αρχές της Κόστα Ρίκα ανέφεραν ότι στο ιδιωτικό αεροσκάφος επέβαιναν έξι άτομα, πέντε Γερμανοί υπήκοοι, μεταξύ των οποίων ο διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας γυμναστηρίων McFit και ο Ελβετός πιλότος. 

Ξένα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι στο αεροπλάνο επέβαιναν ο 53χρονος Ράινερ Σάλερ, η σύντροφός του Κριστιάν Σκικόρσκι και τα παιδιά τους, καθώς και ένας προσωπικός γυμναστής.

Ο υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας της Κόστα Ρίκα, Χόρχε Τόρες, δήλωσε ότι το αεροσκάφος Piaggio 180 που μετέφερε τους πέντε Γερμανούς υπηκόους εξαφανίστηκε, ενώ πετούσε προς το αεροδρόμιο Χουάν Σανταμαρία στα ανατολικά της χώρας. Το αεροσκάφος φέρεται να έχασε την επαφή με τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου γύρω στις 6 το απόγευμα, ενώ βρισκόταν περίπου 20 μίλια από την ακτή, κοντά στην περιοχή Παρισμίνα.

Μια εκπρόσωπος της McFit επιβεβαίωσε αργότερα ότι ο Σάλερ, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, και η οικογένειά του ήταν στο αεροπλάνο, ενώ το Υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας επιβεβαίωσε το Σάββατο ότι η ακτοφυλακή βρήκε συντρίμμια που πιστεύεται ότι προέρχονται από το αεροπλάνο.

Φωτό: @TheTicoTimes

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This