Τουρκία: Χαμός για τα… κουλούρια που μοίρασε ο Ερντογάν στην Ταξίμ!

Όποιος πρόλαβε, πήρε!

Must Read

Με τον πληθωρισμό στην Τουρκία να έχει αγγίξει το 85% (!), οι πολίτες της χώρας έχουν πει το ψωμί ψωμάκι, με αποτέλεσμα να κάνουν… αμάν για ένα κουλούρι!

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που το εν λόγω κουλούρι προσφέρει με τα χεράκια του ο ίδιος ο… Ταγίπ Ερντογάν! Ο Τούρκος πρόεδρος βρέθηκε σήμερα στο Ταξίμ, για την προσευχή στο τέμενος της κεντρικής πλατείας της Κωνσταντινούπολης. Και, με το που βγήκε από το τζαμί, βλέποντας το συγκεντρωμένο πλήθος, προσέγγισε έναν κουλουρά στην πλατεία, πήρε κάμποσα κουλούρια Θεσσαλονίκης και άρχισε να τα μοιράζει στους πολίτες, προχωρώντας, μάλιστα σε σύντομη συνομιλία με κάποιος εξ αυτών.

Οι παρευρισκόμενοι φάνηκε να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την παρουσία του, αλλά και για τη… χειρονομία του, καθώς έσπευσαν να τον προσεγγίσουν για να τον χαιρετίσουν, αλλά και να προλάβουν κάναν «μεζέ».

Ορίστε ο Ταγίπ. Ο δικός μας μόνο… χαιρετούρες ξέρει να κάνει!

  • Δείτε χαρακτηριστικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This